Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
Коли хочеться більше заробляти: може, якась із порад допоможе і вам

Хто шукає, той завжди знайде.

Фото із сайту uainfo.org.

Коли хочеться більше заробляти: може, якась із порад допоможе і вам

Уміння правильно розпоряджатися бюджетом і економити — не єдиний вихід із фінансових труднощів. Навіть зміна роботи і новий виток у кар’єрі — не завжди дадуть бажаний результат

То з чого почати пошуки додаткового доходу? Чи можна поєднувати кілька робіт, якщо ти і так сильно втомлюєшся в офісі? Пробуємо кілька варіантів вирішення фінансового питання:

1. Поставте конкретну мету

Заробляти більше хоче абсолютно кожен, але по–справжньому рухаються до мети тільки ті, хто мріє про щось конкретне. Відпустка? Купівля нерухомості? Новий телефон? Це може бути що завгодно. Головне — знати, що, маючи конкретну мету, буде набагато простіше знайти мотивацію і друге дихання.

2. Знайдіть хобі, яке можна перетворити на заробіток

Курси шиття, візажу, в’язання, нарощування вій, вивчення іноземної мови — буквально будь–яке вкладення в хобі може принести цілком конкретний дохід. Це буде зовсім не схожим на те, що ви робите кожен день, і допоможе не тільки відволікатися, а й заробляти.

3. Не бійтеся братися за підробіток

Юристи допомагають з документами, дизайнери малюють логотипи для проєктів–початківців, вчителі займаються репетиторством, і це нормально. Хоча робота в них теж не з легких. Знайдіть те, що може приносити вам стабільний дохід, але не потребує повної зайнятості.

 Прийти і попросити підвищення — це нормально, але за умови, якщо ви встигли зарекомендувати себе хорошим фахівцем.

4. Правильно розподіляйте час

Деякі види роботи (наприклад, написання текстів) ви можете виконувати за допомогою планшета або телефону. Згадайте про це, коли дорогою додому в метро чи в маршрутці цілу годину граєте ігри, — і фраза «Час — це гроші» набуде зовсім іншого сенсу.

Читайте також: Яким буде луцький «МакДональдз»: показали фото зсередини​.

5. Не бійтеся просити більше

Прийти і попросити підвищення — це нормально, але за умови, якщо ви встигли зарекомендувати себе хорошим фахівцем. Однак будьте готові до того, що вас попросять більше працювати — це теж нормально.

У будь–якому разі пам’ятайте: хто шукає, той завжди знайде.

Джерело: lady.tochka.net.

Реклама Google

Telegram Channel