Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
У лікарні на Волині коронавірусних хворих лікують у травматології, де навіть води нема

Фото із сайту promin.cv.ua.

У лікарні на Волині коронавірусних хворих лікують у травматології, де навіть води нема

З початку 2021 року COVID-19 виявлено у 3 917 жителів об'єднаного Камінь-Каширського району

Станом на ранок 15 жовтня у Камінь-Каширському районі зареєстрували 56 нових випадків захворювання на COVID-19, а добою раніше - 86 та 1 летальний випадок.

І така проблема – нема води ні в кранах, ні в туалеті.

Тим часом у фейсбуці пацієнти жаліються на умови, в яких перебувають.

«Зараз я лежу в лікарні з короною у травматологічному відділенні. І просто наболіло. Дуже багато людей хворіють. І така проблема – нема води ні в кранах, ні в туалеті. Хто за це відповідає? Задайте питання тим, кому треба, - написав Саша Плясун у фейсбук-спільноті Камінь-Каширський телеканал КАМ-ТV. – Я думаю, податки, які ми сплачуємо і сплатили пенсіонери, мало би вистачити на воду. Це по-перше. А по-друге, питання з водою стоїть не перший рік. Лікарня режимний державний об'єкт, за яким мають доглядати», – зазначає чоловік. 

Аня Велимчаниця у коментарях пише, що «на жаль, проблема з водою та її якістю практично скрізь. І на ремонт кранів, труб та очистку води, відповідь одна «не вистачає коштів».  А Світлана Сидорчук пише, що «лікарня входить в перелік визначених державою закладів, де лікують короновірус. На кожного пацієнта виділяють кошти, тому лікування хворих повинно бути безплатним. Якщо немає води - це ЧП, визвіть санстанцію, умови повинні відповідати певним вимогам і стандартам».

 Інна Ніщик зазначає, що немає води і в неврологічному відділенні лікарні. 

Тим часом на сайті газети Полісся повідомили, що Камінь-Каширські лікарі «первинки» із комунального медзакладу можуть перейти у приватні клініки, де оплата праці вища. 

Telegram Channel