Курси НБУ $ 41.88 € 43.51
Аби не боліло серце і не причепився діабет, волинянам радять наминати буряки та смородину

Спробуємо?

Фото cookorama.net

Аби не боліло серце і не причепився діабет, волинянам радять наминати буряки та смородину

Багато дослідників стверджують, що на ризик розвитку, а також перебіг різних небезпечних захворювань впливають певні продукти і напої

Здоров’я людини багато в чому залежить від його способу життя, в тому числі від харчування. Багато дослідників стверджують, що на ризик розвитку, а також перебіг різних небезпечних захворювань впливають певні продукти і напої.

Згідно з оглядом, опублікованим на сайті Multidisciplinary Digital Publishing Institute, два продукти можуть надавати позитивний вплив відразу за кількома напрямками. Йдеться про буряк і смородину, інформує lhealth.info.

Згідно з оглядом, опублікованим на сайті Multidisciplinary Digital Publishing Institute, два продукти можуть надавати позитивний вплив відразу за кількома напрямками. Йдеться про буряк і смородину.

Користь буряка в запобіганні розвитку небезпечних захворювань вчені пояснюють дієтичними нітратами, які містяться в ньому, а смородина, в свою чергу, багата важливими для здоров’я антоціанами (рослинними пігментами).

За даними вчених, ці продукти можуть:

знизити ризик розвитку ішемічної хвороби серця;

знизити ризик розвитку цукрового діабету другого типу;

поліпшити показники ліпідного профілю (рівня тригліцеридів, загального холестерину і холестерину ліпопротеїнів різної щільності).

Реклама Google

Читайте також: Плануєте поїздку за межі області – ​зробіть щеплення.

Telegram Channel