Аби не боліло серце і не причепився діабет, волинянам радять наминати буряки та смородину
Багато дослідників стверджують, що на ризик розвитку, а також перебіг різних небезпечних захворювань впливають певні продукти і напої
Здоров’я людини багато в чому залежить від його способу життя, в тому числі від харчування. Багато дослідників стверджують, що на ризик розвитку, а також перебіг різних небезпечних захворювань впливають певні продукти і напої.
Згідно з оглядом, опублікованим на сайті Multidisciplinary Digital Publishing Institute, два продукти можуть надавати позитивний вплив відразу за кількома напрямками. Йдеться про буряк і смородину, інформує lhealth.info.
Згідно з оглядом, опублікованим на сайті Multidisciplinary Digital Publishing Institute, два продукти можуть надавати позитивний вплив відразу за кількома напрямками. Йдеться про буряк і смородину.
Користь буряка в запобіганні розвитку небезпечних захворювань вчені пояснюють дієтичними нітратами, які містяться в ньому, а смородина, в свою чергу, багата важливими для здоров’я антоціанами (рослинними пігментами).
За даними вчених, ці продукти можуть:
знизити ризик розвитку ішемічної хвороби серця;
знизити ризик розвитку цукрового діабету другого типу;
поліпшити показники ліпідного профілю (рівня тригліцеридів, загального холестерину і холестерину ліпопротеїнів різної щільності).
Читайте також: Плануєте поїздку за межі області – зробіть щеплення.