Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
Лише три області відповідають показникам «жовтої» зони, 14 регіонів на межі «червоної» — МОЗ

«Червона» зона передбачає найжорсткіші обмеження.

Фото Рівненської ОДА.

Лише три області відповідають показникам «жовтої» зони, 14 регіонів на межі «червоної» — МОЗ

МОЗ щодоби відстежує у регіонах рівень захворюваності на COVID-19, госпіталізації, тестування тощо. Однак запроваджує ту чи іншу зону комісія з надзвичайних ситуацій

Показники лише трьох областей — Вінницької, Закарпатської та Кіровоградської — відповідають критеріям «жовтої» зони карантину. Ще 14 регіонів на межі жорстких обмежень — їхні показники відповідають «помаранчевій» зоні.

Про це свідчать дані МОЗ станом на 28 жовтня, інформує сайт «Громадського».

Ще 14 регіонів на межі жорстких обмежень, серед них і Волинь.

До «помаранчевої» зони належать Київ, Волинська, Житомирська, Івано-Франківська, Київська, Луганська, Львівська, Полтавська, Тернопільська, Харківська, Хмельницька, Черкаська, Чернівецька та Чернігівська області.

«Помаранчева» зона не передбачає додаткових карантинних обмежень. Вона є свідченням того, що регіон наближається до «червоної» зони.

Згідно з даними МОЗ, показники 8 областей відповідають «червоній» зоні — це Дніпропетровська, Донецька, Запорізька, Миколаївська, Одеська, Рівненська, Сумська та Херсонська області.

МОЗ щодоби відстежує у регіонах рівень захворюваності на COVID-19, госпіталізації, тестування тощо. Однак запроваджує ту чи іншу зону комісія з надзвичайних ситуацій.

Відповідно до її рішень, Херсонська, Сумська, Запорізька, Одеська, Донецька, Дніпропетровська, Рівненська та Миколаївська області вже у «червоній» зоні.

З 30 жовтня туди потраплять Житомирська, Івано-Франківська, Київська, Луганська, Львівська, Хмельницька та Чернігівська області.

«Червона» зона передбачає найжорсткіші обмеження, проте для вакцинованих передбачені певні бонуси.

Читайте також:Зафіксовано вогнища захворювання: волинське місто – за крок до червоної зони

Реклама Google

Telegram Channel