Курси НБУ $ 41.34 € 45.00
Смертельна ДТП у Харкові: 10 бізнесменів пішли проти покровителів мажора і зробили заяву

Суд відправив під варту 16-річного водія Infiniti.

Фото поліція Харківщини.

Смертельна ДТП у Харкові: 10 бізнесменів пішли проти покровителів мажора і зробили заяву

Десять великих українських бізнесменів виступили з ініціативою фінансувати захист постраждалих в аварії у Харкові

Резонансну аварію зі смертельними наслідками, учасником якої став 16-річний Микола Харківський, продовжують активно обговорювати у соціальних мережах. Поведінка молодого мажора з Харкова настільки обурила громадськість, що 10 великих українських бізнесменів виступили з ініціативою фінансувати захист постраждалих в аварії від покровителів підлітка.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив харківський бізнесмен Юрій Сапронов.

За його словами, сім'ї постраждалих можуть самостійно обрати адвоката, проте група бізнесменів готова запропонувати свої послуги та рекомендує звернутися до відомого харківського юриста Ігоря Черняка.

Лише громадський резонанс і прозорий розгляд справи допоможе уникнути спроб «відмазати» мажора від правосуддя.

Сапронов розповів, що до нього звертаються десятки людей із проханням надати потерпілим допомогу. «Вибір адвоката - прерогатива сімей потерпілих. У нас є пул з 10 осіб, поки 10 бізнесменів, готових фінансувати захист постраждалих від свавілля юної мразі та його покровителів. Пройшла доба, у мене у стрічці було ТРИ десятки прохань від людей із посиланням на прохання допомогти потерпілим з адвокатами. Телефон Ігоря Черняка їм передали. На зв'язок з ним вони ПОКИ не виходили. Ми ГОТОВІ. Вибір за постраждалими», - зазначив він. Бізнесмен перерахував прізвища українських бізнесменів з Києва, Харкова й Одеси, які готові надати юридичну та фінансову підтримку сім'ям постраждалих.

Сапронов наголосив, що лише громадський резонанс і прозорий розгляд справи допоможе уникнути спроб «відмазати» мажора від правосуддя. «Фінансуємо ВСІ витрати на судовий процес. Обіцяємо ВСІ у паблік. Феміда не зможе продатися, тільки якщо все буде голосно, прозоро та світло. Хабарів не даємо.

«P.S. Близькі до постраждалих, передайте, будь ласка, телефон Ігоря Черняка. +380509618027. Ми не нав'язуємо себе, але готові допомогти від «А» до «Я». Думаю, навряд чи можна зібрати подібну групу юристів і бізнесменів для Вашого захисту. У ній не лише харків'яни, а й кияни, й одесити», – написав бізнесмен. 

Читайте також: «Я скажу, коли 200 буде»: з'явилося відео з салону авто за хвилини до смертельної ДТП 

Реклама Google

Джерело: Діалог
Telegram Channel