Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
 Срджан Радулович: «Ще раніше казав, що Ягупова – найкращий гравець світу»

Ми знаємо, що Аліну Ягупову завжди опікуватимуть два-три гравці.

Фото пресслужби ФБУ.

Срджан Радулович: «Ще раніше казав, що Ягупова – найкращий гравець світу»

Тренер збірної України задоволений перемогою над Францією

Головний тренер збірної України Срджан Радулович прокоментував переможний результат проти Франції на старті відбору на Євробаскет-2023, передає Спорт.юа.

«Ця перемога важлива для здобуття впевненості. Дівчата повірили, що можуть грати із будь-яким суперником. У нас є характер та майстерність. Хочу подякувати дівчатам. Зіграли із характером. Дуже важко перемагати. Коли 1% шанс виграти, а 99% шансів програти, то лише позитивні емоції. Сьогодні для мене було великим задоволенням бути на лавці і бути тренером такої команди.

Нині ми зробили один крок. Наступна гра дуже складна.

Нині ми зробили один крок. Наступна гра дуже складна. Ми не можемо розслабитись. Намагатимемося виграти наступний матч. Потрібно в майбутньому повторювати таку гру, як сьогодні. Ми маємо агресивно розпочинати матчі, з характером.

Ми знаємо, що Аліну Ягупову завжди опікуватимуть два-три гравці. Аліна зробить свою роботу і дасть змогу забивати іншим. Сьогодні інші гравці набирали очки. Я раніше сказав, що для мене Ягупова – найкращий гравець світу. Сьогодні робили командну роботу. Грали як команда у захисті та нападі.

Були невеликі проблеми із ротацією. Важко було посадити Аліну на лаву на кілька хвилин. 40 хвилин битися дуже складно, але дівчата розібралися зі своїми проблемами. Я дуже задоволений атакою сьогодні. Ми граємо те, що відбувається. Немає експериментів у ротації. Спеціально нічого не ставили на збірну Франції. Якщо хтось добре грає, я готовий надати відпочинок у паузах матчу.

Потрібно серйозно відновитися до Фінляндії. Ми не маємо можливості розслабитися і сказати, що сьогодні обіграли Францію і завтра буде легка гра з Фінляндією. Ми маємо викладатися на 100% у кожному матчі», - сказав Радулович.

Читайте також: ФІБА: Українка Аліна Ягупова – найкраща баскетболістка світу (Відео)

Жіноча збірна України з сенсаційної перемоги над титулованою Францією стартувала у відборі на жіночий Євробаскет-2023 - 90:71. За підсумком першого ігрового дня Україна очолила свою відбіркову гру.

Реклама Google

Telegram Channel