Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
Увігнав кістку в горло: російський боєць по-звірячому вбив лікаря через вакцинацію

Раніше російський боєць вже був помічений за нападами неконтрольованої агресії.

Фото ТСН.

Увігнав кістку в горло: російський боєць по-звірячому вбив лікаря через вакцинацію

Акмал Хожієв не стримався під час дискусії про необхідність робити щеплення від коронавірусу

Моторошна трагедія сталася в американському місті Гуам. Російський боєць змішаних єдиноборств (ММА) Акмал Хожієв убив лікаря Мірана Рібаті внаслідок суперечки про необхідність вакцинації від коронавірусу.

Як повідомляє ТСН з посиланням на портал MMA Junkie, інцидент трапився під час спільного обіду спортсмена з лікарем-радіологом. Спортсмен, який раніше в соціальних мережах активно виступав проти вакцинації, не погодився з протилежною думкою свого співрозмовника.

Потім росіянин схопив зі столу обгризену м'ясну кістку та встромив її в горло лікаря.

Невдовзі сварка переросла в бійку. Спортсмен накинувся на лікаря і почав душити його. Потім росіянин схопив зі столу обгризену м'ясну кістку та встромив її в горло лікаря. Постраждалий спробував втекти, але Акмал не дав йому цього зробити, завдавши декількох ударів ножем.

Поліція знайшла мертвого чоловіка в калюжі крові. Поруч сидів 27-річний боєць, який одразу зізнався, що це його рук справа. Росіянинові висунули звинувачення у вбивстві лікаря. Суд встановив заставу за визволення Хожієва в розмірі одного мільйона доларів. Наступне засідання суду в його справі призначене на 19 листопада.

Читайте також: На Волині зник 22-річний військовослужбовець​.

Зазначимо, що раніше російський боєць вже був помічений за нападами неконтрольованої агресії. Його неодноразово виганяли зі спортзалів через те, що він зривався і погрожував персоналові та відвідувачам.

На рахунку Хожієва три перемоги у чотирьох поєдинках в ММА. Востаннє він виходив в октагон у 2017 році.

Реклама Google

Telegram Channel