Наші консультації: до якої страви яка найкраще підходить приправа
Поради, перевірені кухарями
М’ЯСО
Червоний перець, чорний перець, духмяний перець, гвоздика, майоран, кмин, чебрець, цибуля, куркума, орегано.
КУРЯТИНА
Майоран, чебрець, розмарин, шавлія, зелений і фіолетовий базилік.
ПІЦА
Орегано, зелений і фіолетовий базилік, петрушка, фенхель, майоран, розмарин, чебрець.
СУП
Чорний перець, кмин, майоран, розмарин, солодкий перець, базилік, любисток, лаврове листя, кайєнський перець.
ВИПІЧКА
Гвоздика, духмяний перець, чебрець, імбир, кориця, кардамон, апельсинова цедра, аніс, кунжут, ваніль.
РИБА
Кріп, лаврове листя, імбир, білий перець, коріандр, духмяний перець, чилі, цибуля, гірчиця, чебрець.
Найкращі приправи для страв із риби – кріп, лаврове листя, імбир, білий перець, коріандр, духмяний перець, чилі, цибуля, гірчиця, чебрець.
ГРИЛЬ
Кардамон, червоний перець, кмин, майоран, чилі, духмяний перець, чебрець, мускатний горіх, імбир.
МАКАРОНИ
Орегано, базилік, цибуля, селера, імбир, помідори, червона паприка, часник, перець чилі.
ОВОЧІ
Червоний перець, куркума, кардамон, коріандр, імбир, гірчиця, чорний перець, духмяний перець, кмин, мускатний горіх.
НАПОЇ
Чебрець, імбир, кориця, кардамон, гвоздика.
Читайте також у нас: «Пора подавати десерт: як правильно різати торти».