Наші консультації
Чому восени особливо важливо правильно харчуватися
Наше щоденне меню повинно змінюватися цієї пори не тільки через сезонність тих чи інших продуктів
Варто також пам’ятати, що в період похолодання нашому організмові потрібен додатковий захист від застуд та інфекційних захворювань. Стежте, щоб у вашому раціоні були:
Бобові багаті фолієвою кислотою, кальцієм, залізом, калієм, цинком, антиоксидантами, складними вуглеводами та білками.
- М’ясо і риба. Білок, наявний у їхньому складі, сприяє зміцненню нашого імунітету.
- Яблука, які завдяки пектину допомагають боротися з поганим холестерином.
- Горіхи та насіння. Вони також містять білок, а ще – такі необхідні нам жирні кислоти омега-3.
- Бобові багаті фолієвою кислотою, кальцієм, залізом, калієм, цинком, антиоксидантами, складними вуглеводами та білками. Усі ці компоненти незамінні для підтримки здоров’я.
- Ягоди. Саме сезон калини й обліпихи, які містять неймовірну кількість вітаміну С.
Читайте також: Експерти порадили фермерам рослину, вирощувати яку вигідніше за пшеницю.
Реклама Google