Курси НБУ $ 41.06 € 45.50
Мірча Луческу: «Грандам часто дають легку допомогу. З тими ж пенальті» (Відео)

Гроші важливі, але це не найважливіше.

Фото ФК Динамо.

Мірча Луческу: «Грандам часто дають легку допомогу. З тими ж пенальті» (Відео)

Наставник оцінив майбутній матч Ліги чемпіонів

Наставник «Динамо» Мірча Луческу відповів на запитання журналістів перед матчем 5-го туру групового етапу Ліги чемпіонів проти «Баварії», передає Спорт.юа.

Гра відбудеться 23 листопада, початок о 19.45.

Усі команди мають проблеми, вони не виняток.

- Граємо проти німців, і гра коштує три мільйони. Як ви вважаєте, вони хочуть виграти чи ні? Проблеми «Баварії»?

- Усі команди мають проблеми, вони не виняток. «Аугсбург» зробив усе можливе, щоб досягти результату. Зразково оборонялися, билися і досягли результату. Віддали усі сили. Звичайно, і успіх був на їхньому боці.

- Що можете сказати про стан Шапаренка, Сидорчука та Забарного?

– Я сподіваюся, що їм 2-3 дні пішли на користь. Я привітав їх з успіхом у збірній і, сподіваюся, вони якнайкраще підготуються до «Баварії».

- Не найсильніший «Чорноморець» допоміг підготуватися до «Баварії»?

- Я не згоден з цим. Я сказав своїм гравцям, що у «Чорноморця» багато наших футболістів, і я хочу подивитися, хто заслуговує грати в «Динамо». Хотів подивитись, хто кого. І «Динамо» зіграло добре. У футболістів була й така мотивація. Їм треба було показати себе один перед одним. Я завжди, навіть на шкоду собі, дозволяв орендованим грати раніше. Ніколи не забороняв орендованим грати проти себе.

- Оцініть Юліана Нагельсманна.

– Відмінний тренер, який довів це тим, що дійшов до «Баварії», тренуючи команди Бундесліги з молодого віку. Після «Лейпцигу» йому пощастило опинитися в «Баварії», де гарний склад та чудовий менеджмент у клубі. У «Баварії» він може себе показати на кращому рівні.

– Як бюджет команди впливає на гру команди? Готове «Динамо» грати з таким суперником?

- Не лише фактор грошей. Є загалом ця ситуація: і гроші клубу, і традиції, і історія, і імідж. Їм дають легку допомогу, візьмемо ті епізоди з пенальті у наших матчах проти грандів. Нам такі, швидше за все, не дадуть. Гроші важливі, але це не найважливіше.

Реклама Google

Telegram Channel