Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
Ігор Бєланов та Олег Блохін переконані, що в Роберта Левандовського вкрали «Золотий м'яч»

Багато хто так думає...

Фото dynamo.kiev.ua

Ігор Бєланов та Олег Блохін переконані, що в Роберта Левандовського вкрали «Золотий м'яч»

Невже й справді ведуться якісь позалаштункові ігри...

Аргентинський нападник ПСЖ Ліонель Мессі став володарем нагороди «Золотий м'яч» за підсумками 2021 року. У боротьбі за цей приз він випередив форварда «Баварії» і збірної Польщі Роберта Левандовського, повідомляє УНІАН.

Володар «Золотого м'яча» 1986 року Ігор Бєланов поділився своєю думкою про вручення призу найкращому гравцеві.

На думку легендарного екс-гравця «Динамо», нагороду найкращому футболісту за підсумками 2021 року мали вручити не аргентинському форварду, а поляку Роберту Левандовскі. Нападник «Баварії» провів видатний сезон і заслужив цей приз більше. Бєланов зазначив, що Олег Блохін дотримується такої ж думки. 

«Я в шоці! Роберта Левандовського просто обікрали!

На мій погляд, це несправедливо і неправильно. Говорив з цього приводу і зі своїм колишнім одноклубником і володарем «Золотого м'яча» Олегом Блохіним, який точно такої ж думки. Дивна якась ситуація.

На мій погляд, це несправедливо і неправильно. Говорив з цього приводу і зі своїм колишнім одноклубником і володарем «Золотого м'яча» Олегом Блохіним, який точно такої ж думки. Дивна якась ситуація. Я такого, зізнатися, не очікував і тому дуже засмутився. Так, суперечки немає: Ліонель Мессі - зірка світової величини, суперфутболіст. Нітрохи не применшуючи гідності аргентинського самородка, я все ж вважаю, що саме поляк повинен був отримати «Золотий м'яч» як кращий футболіст 2021 року. Мені дуже шкода було хлопця, коли я побачив його під час телетрансляції з Парижа.

Мабуть, щось відбувається в цьому світі, що не піддається поясненню. І яким чином визначають кращого, я не можу зрозуміти. Левандовському минулого року цілком заслужений «Золотий м'яч» не дали, хоча форвард «Баварії» цілеспрямовано йшов до цього. Нинішня ситуація точнісінько нагадує 2012 рік, коли в такому ж становищі опинився іспанець Андрес Іньєста. Він тоді блищав яскравою грою в «Барселоні», а зі збірною Іспанії став чемпіоном Європи», - наводить слова Бєланова Meta-ratings.com.ua.

Нагадаємо, цього року в голосуванні брали участь 30 номінантів на «Золотий м'яч» і 180 журналістів.

Реклама Google

Читайте також: Левандовський прокоментував результати «Золотого м'яча»-2021.

Telegram Channel