Курси НБУ $ 41.31 € 44.71
Популярний телеведучий Дмитро Комаров попередив про шахрайство від його імені: це брехня

Ніяких рзіграшів Комаров не проводить.

Фото УНІАН.

Популярний телеведучий Дмитро Комаров попередив про шахрайство від його імені: це брехня

Він вже готує заяву у Кіберполіцію

Ведучий популярного тревел-шоу «Світ навиворіт» Дмитро Комаров попередив підписників про шахрайство – невідомі використали його обличчя, щоб «розводити» користувачів соцмережі.

Про це журналіст написав у Facebook, інформує УНІАН. «Шахраї не вперше використовують в інтернеті моє ім’я і фото, вводячи людей в оману й цуплячи гроші», – поскаржився телеведучий.

Автор «Світ навиворіт» продемонстрував скріншот одного з таких фейків. Шахраї навіть розмістили несправжні відгуки від нібито «щасливчиків». «Схема стандартна: у фотошопі домальовують на фотографіях, де у мене в руках телефон чи аркуш паперу, якусь інформацію про «розіграш», «подарунки», «безплатну роздачу грошей», – пояснив Комаров.

Він наголосив, що «безкоштовний сир буває тільки у пастці для мишей».

Він наголосив, що «безкоштовний сир буває тільки у пастці для мишей». «Не буває «шари». Гроші просто так не роздають. Шахраї обдурюють людей, використовуючи довіру до відомих персон. Офіційно заявляю: не маю ніякого відношення до таких «розводів». Якщо бачите у мережі, що Діма Комаров нібито пропонує десь зареєструватися, і він за це перерахує гроші – це брехня», – заявив телеведучий.

 

 Комаров закликав людей якомога більше інформувати про випадки шахрайства і ділитися своїм прикрим досвідом з іншими: «Поділіться постом, розмістіть у сторіз. Люди прочитають, будуть знати, попередять своїх дітей. Можна відправляти скарги на такі розводи».

Він додав, що вже готує заяву у Кіберполіцію.

Реклама Google

Читайте також: 

Telegram Channel