Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
Леонід Буряк розповів, чого й кого бракує київському «Динамо»

Така ось думка...

Фото ФК "Динамо" (Київ).

Леонід Буряк розповів, чого й кого бракує київському «Динамо»

На його думку, найпроблемнішою ланкою є атака...

Колишній головний тренер збірної України та київського «Динамо» Леонід Буряк поділився своєю думкою про проблеми і результати «біло-синіх» в поточному сезоні. 

На думку досвідченого фахівця, київському клубу варто вийти на трансферний ринок цієї зими і посилити деякі проблемні позиції, зокрема атакуючу лінію, інформує УНІАН.

«Кияни добре грали проти «Зорі». Перевага «Динамо» була великою, але немає належної реалізації. Якщо не помиляюся, 27-28 ударів «біло-сині» завдали по воротах «Зорі» і гольових моментів створили багато, особливо в першому таймі. Однак, на другий тайм динамівці вийшли і перші 15 хвилин провели так, ніби все було вже вирішено і результат досягнутий, не включилися в гру.

Кияни добре грали проти «Зорі». Перевага «Динамо» була великою, але немає належної реалізації.

Загалом, зазначу, що «Зоря» добре оборонялася. При всій повазі до Гармаша, зазначу, що атакуюча лінія «Динамо» потребує посилення. Навіть з урахуванням того, що є Бесєдін і Супряга, потрібен ще форвард», - заявив Буряк у коментарі Footboom.

Варто відзначити, що в рамках чемпіонату України атакуюча лінія «Динамо» виглядає зовсім непогано. «Біло-сині» другі за кількістю забитих голів в УПЛ з 47 голами за 18 ігор. Більше тільки у «Шахтаря» - 49 голів. У той же час, в цьому сезоні Ліги чемпіонів «Динамо» змогло забити всього лише один гол.

Реклама Google

Читайте також: Українські пляжниці здобули бронзу на чемпіонаті світу (Фото).

Telegram Channel