Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
Визначаємо тип шкіри обличчя

Фото із сайту maximafashion.com.ua.

Визначаємо тип шкіри обличчя

Настає час корпоративів. Тож щоб не розчаруватися у своєму макіяжі, слід правильно підібрати косметику, яка підійде саме вам. Не знаєте, який маєте тип шкіри, – існує кілька простих способів про це довідатися

Візуальний

Для цього необхідно ретельно очистити шкіру засобом для вмивання та промокнути сухим рушником. Жодних тоніків чи зволожувальних кремів наносити не потрібно. Далі почекати пів години та уважно роздивитись, чи є на чолі, щоках, підборідді та носі жирний блиск. Через 30 хвилин відчуйте, наскільки шкіра суха, зокрема, коли усміхаєтесь.

Через 30 хвилин відчуйте, наскільки шкіра суха, зокрема, коли усміхаєтесь.

Якщо загалом є дискомфорт, відчуття стягнутості обличчя, скоріш за все, у вас суха шкіра. А на носі та чолі помітний жирний блиск — ви маєте нормальну або комбіновану. Коли такий блиск присутній ще й на щоках, ваша шкіра належить до жирного типу.

За допомогою серветки

Потрібно очистити обличчя й почекати кілька годин. Потім узяти тоненьку серветку, обережно поприкладати до кожної ділянки лиця й поглянути, скільки шкірного жиру на ній залишилось. Якщо на папері його майже немає – значить, ви маєте суху шкіру. Жирні відбитки з чола та носа означатимуть, що ваша шкіра нормальна чи змішана. Якщо ж уся серветка блищить, у вас жирний тип обличчя.

Потрібно очистити обличчя й почекати кілька годин.

Звісно, якщо сумніваєтеся, порадьтеся із кваліфікованим косметологом.

Джерело: tviysvit.com.ua.

Реклама Google

Читайте також: В храмі у волинському селі вже упродовж чверті тисячоліття не припиняється служіння.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel