Курси НБУ $ 41.88 € 43.51
Коли болить живіт і в роті гірко: що робити?

Через вживання смажених, копчених, жирних страв дає збої система травлення…

Фото із сайту universum.clinic.

Коли болить живіт і в роті гірко: що робити?

Якщо після застілля турбує дискомфорт у лівому боці, цілком можливо, що вам подає сигнали підшлункова залоза. Через вживання смажених, копчених, жирних страв дає збої система травлення, може розвинутися холецистит і панкреатит. Запобігти цьому можна і самотужки

Переїдання, вплив нездорових смаколиків та спиртного добре нейтралізує настій безсмертника і ромашки: 1 ст. ложку сухої суміші трав, узятих у рівних частинах, залийте 200 мл окропу. Через 30 хвилин процідіть. Пити такий чай треба охолодженим по 0,5 склянки двічі на день за 30–40 хвилин до їжі. Курс лікування — ​2 тижні.

Гречана крупа — ​один із найефективніших засобів для підтримки підшлункової залози. Подрібніть зерна в кавомолці. Столову ложку гречаного борошна залийте 200 мл кефіру. Суміш повинна постояти ніч, а на наступний день з’їдайте її на сніданок. Уже через тиждень відчуєте позитивний результат.

Суміш повинна постояти ніч, а на наступний день з’їдайте її на сніданок.

Коли маєте петрушку, то можна з неї приготувати дуже помічні ліки. 0,5 кг подрібнених коренів заливають літром кип’яченого молока так, щоб воно покрило сировину. Потім суміш тримайте на маленькому вогні, поки трохи загустіє. Приймають засіб щогодини по 2 ст. л. Курс лікування 10 днів.

Ірина ГОРОБЧЕНКО.

Читайте також у нас: «У Луцьку інтерн прийняла пологи біля перинатального центру у машині​».

Telegram Channel