Курси НБУ $ 41.31 € 44.71
У Казахстані по всій країні відключили інтернет та мобільний зв’язок

Влада Казахстану намагається погасити протести відключенням зв'язку.

Фото AFP.

У Казахстані по всій країні відключили інтернет та мобільний зв’язок

Не працює інтернет та мобільний зв’язок від «Казахтелекому»

ВАТ «Казахтелеком» – найбільша телекомунікаційна компанія в Казахстані – відключила по всій країні інтернет.

Про це свідчать дані платформ GlobalCheck та Netblocks, передає Главком.

У мережі пишуть, що в Казахстані не працює інтернет та мобільний зв’язок від «Казахтелекому». Також телеканал КТК припинив мовлення. 

5 січня, у великих містах Казахстану почала активна фаза протестів. Тисячі казахів штурмували резиденцію президента в Алматі, а у столиці оголосили надзвичайний стан.

Нагадаємо, 5 січня, у великих містах Казахстану почала активна фаза протестів. Тисячі казахів штурмували резиденцію президента в Алматі, а у столиці оголосили надзвичайний стан. Згодом протестувальники все ж захопили резиденцію президента Казахстану в Алматі. За кілька годин до цього мітингувальники в Алматі прорвали кордон силовиків та штурмували мерію.

Міністерство закордонних справ України рекомендує громадянам України утриматися від поїздок до Казахстану. Тим, хто вже перебуває на території країни, радять не брати участь у протестах. Сьогодні уряд Казахстану пішов у відставку, але протестувальникам цього мало. 

Читайте також: В Чилі поліцейські намагалися розігнати мітинг пасічників, але їх покусали бджоли. Сімох госпіталізували (Відео)

Реклама Google

Telegram Channel