Курси НБУ $ 41.31 € 44.71
Ліцею Луцької громади купили новий автобус

У придбанні нового була нагальна необхідність, адже до навчального закладу довозять 250 дітей з шести населених пунктів.

Фото з архіву Ігоря Поліщука.

Ліцею Луцької громади купили новий автобус

Для потреб Заборольського ліцею №32 придбали новенький транспорт

Для потреб Заборольського ліцею №32 придбали шкільний автобус марки «Богдан» на 29 посадкових місць, повідомив мер Ігор Поліщук.

Його закупили на умовах співфінансування з міського та державного бюджетів - порівну виділено по 975 тисяч гривень.

Його закупили на умовах співфінансування з міського та державного бюджетів - порівну виділено по 975 тисяч гривень.

Заборольський ліцей №32 - це найбільший навчальний заклад в Луцькій громаді серед усіх приєднаних сіл. Тут доволі велика територія обслуговування, тому необхідно довозити дітей на навчання, аби вони мали можливість вчитись в нормальних умовах. Хочеться, щоб діти їздили з комфортом. Важливо, щоб транспорт був безпечним.

Це вже другий автобус, який довозить дітей на навчання. У придбанні нового була нагальна необхідність, адже до навчального закладу довозять 250 дітей з шести населених пунктів - Великого Омеляника, Тарасового, Богушівки, Антонівки, Олександрівки та Всеволодівки.

- Працюємо також над розбудовою ліцею, адже він перенавантажений. Новий корпус вже збудований, залишилось зробити внутрішні роботи, на що вже виділено кошти з міського бюджету. Також залучені кошти із соцекономрозвитку за сприяння народного депутата Ігоря Палиці. Тож спільними зусиллями цей проєкт завершимо і зробимо так, щоб діти навчались з максимальною зручністю та комфортом, - повідомив Поліщук.

Читайте також:У Луцьку в багатоповерхівці горіла квартира: шпиталізували жінку з немовлям (Фото)

Реклама Google

Telegram Channel