Курси НБУ $ 41.31 € 44.71
У Ковелі колектив медичного коледжу доєднався до марафону добрих справ

Різдвяна казка завітала до 11 хлопчиків і дівчаток.

Фото з фейсбук-сторінки Інни Третяк.

У Ковелі колектив медичного коледжу доєднався до марафону добрих справ

Різдвяна казка має прийти до кожної дитини. Інколи нам дорослим здається, що дива не існує. Втім, щороку долучаючись до добрих справ, ми самі стаємо справжніми чарівниками і тоді відбувається магія

Нещодавно колектив Ковельського фахового медичного коледжу підтримав діток, сім'ї яких опинилися у складних життєвих обставинах. Для 11 хлопчиків та дівчаток працівники закладу та студенти зуміли створити справжнє свято! Про це інформує очільниця Ковельського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Інна Третяк у фейсбуці.

 

З вітальним словом до юних гостей звернулась дикторка закладу Олена Григола. У своїй промові вона не тільки побажала родинам здоров'я, достатку, а й ще наголосила, що кожна дитина, яка завітала у гості, може у майбутньому стати студентом медколеджу і здобути гарну освіту.

Пакуночки збирались з великою любов'ю! Кожен, хто долучився до доброї справи, додав до неї частинку свого часу, коштів і звичайно частинку свого серця.

Діти залюбки взяли участь у невеличкій розважальній частині програми, яку підготувала студентська рада. Кмітливості їм не позичати! Навипередки з дорослими малеча розгадувала складні загадки і звичайно ж перемагала!

 

 Але найбільше радості принесли заздалегідь підготовлені величезні іменні подарунки. У кожній коробці одяг, взуття, іграшки, а ще безліч пахучих солодощів.

 

Пакуночки збирались з великою любов'ю! Кожен, хто долучився до доброї справи, додав до неї частинку свого часу, коштів і звичайно частинку свого серця. У повітрі відчувався не тільки солодкий аромат цитрусових, а й надзвичайна енергетика чогось доброго та магічного.

 

Ковельський міський центр соціальних служб щиро дякує колективу Ковельського фахового медичного коледжу за допомогу та підтримку таких родин, за різдвяну казку, подаровану дітям! Бажаємо вам розквіту та невичерпної енергії, міцного здоров'я кожному та здійснення усіх найзаповітніших мрій!

 

Реклама Google

Telegram Channel