Курси НБУ $ 41.31 € 44.71
Волинська князівська бригада однією з перших випробувала американські гранатомети (Фото)

Повернувшись на місце дислокації, новоспечені інструктори ділитимуться досвідом із застосуванням М141 з побратимами.

Фото із сторінки 14 бригади у Facebook.

Волинська князівська бригада однією з перших випробувала американські гранатомети (Фото)

Мова про гранатомет M141 Bunker Defeat Munition (SMAW-D)

Про це інформує 14 окрема механізована бригада імені князя Романа Великого на своїй сторінці у Facebook.

 

 «Нагода близько «познайомитися» з американським протибункерним гранатометом SMAW-D нашим побратимам випала в Міжнародному центрі миротворчості та безпеки Національної академії Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, - йдеться у повілдомленні. - Військовослужбовці 14 омбр імені князя Романа Великого одними з перших в Збройних Силах України опанували навики застосування гранатометів М141, які надійшли в Україну в рамках військової допомоги від Сполучених Штатів Америки.

Активну участь у підготовці українських військових взяли військовослужбовці США з військово-тренувальної місії «Об’єднана багатонаціональна група з підготовки-Україна» (JMTG-U).

 

 Активну участь у підготовці українських військових взяли військовослужбовці США з військово-тренувальної місії «Об’єднана багатонаціональна група з підготовки-Україна» (JMTG-U). Військовослужбовці нашої бригади закінчили курс теоретичної підготовки та здійснила практичні стрільби зі SMAW-D.

 

 Повернувшись у нашу Князівську 14-ку, новоспечені інструктори ділитимуться досвідом із застосуванням М141 з побратимами».

Читайте також: «Зеленський критикує врегулювання Заходом російської кризи» та «Президент України применшує оцінку США», - заголовки закордонних ЗМІ.

 

 

Реклама Google

Telegram Channel