Курси НБУ $ 41.31 € 44.71
На Рівненщині рецидивіст душив жінку на вулиці, бо не сподобався її зовнішній вигляд

Зловмиснику винесли вирок.

Фото rivne.media.

На Рівненщині рецидивіст душив жінку на вулиці, бо не сподобався її зовнішній вигляд

До трьох років засудили позбавлення волі уродженця Херсонщини, який безпричинно напав на жінку на вулиці

Чоловік до цього мав кілька судимостей за викрадення авто, крадіжки, втечу з-під варти. У лютому 2020 року він звільнився із Катеринівскої колонії. А напад на жінку вчинив 31 серпня 2020 року.

Як зазначається у рішенні суду, чоловік безпричинно створив конфліктну ситуацію із рівнянкою та завдав їй тілесні ушкодження, що відносять до легких, передає rivne.media.

Потерпіла жінка заявила цивільний позов на суму 50 тисяч гривень моральної шкоди та 750 гривень матеріальної.

На вулиці він схопив жінку за шию, почав її душити та наносити тілесні ушкодження, бо, мовляв, йому не сподобався зовнішній вигляд жінки. Після чого його дії були припинені іншим чоловіком. 

Як виявилось, підсудний у листопаді 2020 року був засуджений Здолбунівським судом на три роки позбавлення волі за крадіжку. 

Потерпіла жінка заявила цивільний позов на суму 50 тисяч гривень моральної шкоди та 750 гривень матеріальної. Враховуючи скрутний майновий стан підсудного, суд задовольнив цивільний позов частково -  750 гивень матеріальної та 12 тисяч моральної шкоди. А обвинуваченому присудив 3 роки та 1 місць позбавлення волі, строк відбуття покарання будуть рахувати з 18 вересня 2020 року. 

Читайте також: Водій з Рівненщини віз автобусом заробітчан до Польщі і перекинувся.

Реклама Google

Telegram Channel