Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
Туреччина відкриє свої генконсульства у Львові та Харкові

Оце так!

Фото nikvesti.com

Туреччина відкриє свої генконсульства у Львові та Харкові

Про це заявив президент України Володимир Зеленський на пресконференції з турецьким колегою Реджепом Таїпом Ердоганом

Туреччина посилить свою дипломатичну присутність в Україні шляхом відкриття двох генконсульств.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський на пресконференції з турецьким колегою Реджепом Таїпом Ердоганом, повідомляє «Європейська правда».

Він відзначив, що попри коронавірусні обмеження Туреччину відвідала рекордна кількість українських туристів, близько двох мільйонів за рік, і висловив задоволення з того приводу, що в Україні щороку зростає число гостей із Туреччини.

Туреччина посилить свою дипломатичну присутність в Україні шляхом відкриття двох генконсульств.

«Ми вітаємо намір турецької сторони посилити свою дипломатичну присутність та відкрити генконсульства в Харкові та Львові», - сказав Зеленський.

«Ми також підвищимо статус консульської установи в Анталії до генерального консульства, щоб ще ефективніше захищати інтереси наших громадян», - додав він.

Як повідомлялося, президенти України і Туреччини Володимир Зеленський та Реджеп Таїп Ердоган підписали Угоду про вільну торгівлю між двома державами.

Реклама Google

Читайте також: Путін сказився – обіцяє 100 мільйонів за вуха редакційного кроля «Газети Волинь»: куцохвостий прогнозист Василько передбачив результат матчу між футзальними збірними України та Росії (Відео).

Telegram Channel