Курси НБУ $ 41.26 € 44.98
Спортивний директор «Аякса» Марк Овермарс позбувся посади: все через сороміцькі повідомлення, які він надсилав жінкам-колегам

Немає слів...

Фото euro-football.ru

Спортивний директор «Аякса» Марк Овермарс позбувся посади: все через сороміцькі повідомлення, які він надсилав жінкам-колегам

Він ухвалив це рішення після обговорень з наглядовою радою клубу та гендиректором Едвіном ван дер Саром

Спортивний директор нідерландського «Аякса» Марк Овермарс подав у відставку. 48-річного фахівця звільнили через те, що він надсилав жінкам-колегам свої недоречні повідомлення.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на офіційний сайт «Аякса».

«Марк Овермарс негайно залишить «Аякс». Він ухвалив це рішення після обговорень з наглядовою радою клубу та гендиректором Едвіном ван дер Саром і повідомив їх про це. Причиною його рішення стало відправлення недоречних повідомлень декільком колегам-жінкам протягом тривалого часу», - йдеться у заяві амстердамського клубу.

«Пробачте мені. Безумовно, для людини моєї посади така поведінка є неприйнятною, я це зараз розумію. Але вже надто пізно. Не бачу іншого виходу, як піти з «Аякса»».

«Мені соромно. На жаль, я не усвідомлював, що перейшов межі, але цими днями мені це стало ясно. Я раптом відчув величезний тиск. Пробачте мені. Безумовно, для людини моєї посади така поведінка є неприйнятною, я це зараз розумію. Але вже надто пізно. Не бачу іншого виходу, як піти з «Аякса». Ця ситуація також сильно впливає на моє особисте життя. Тому прошу всіх залишити мене та мою сім'ю у спокої», - сказав Овермарс.

Овермарс працював у структурі «Аякса» з 2012 року. Він спершу обіймав посаду технічного директора, а пізніше - спортивного.

Овермарс виступав за «Аякс» з 1992 по 1997 рік. Півзахисник допоміг амстердамцям виграти Лігу чемпіонів у сезоні 1994/95, а також тричі стати чемпіонами Нідерландів у період з 1993 по 1996 рік.

З 1997 по 2000 рік Овермарс грав за лондонський «Арсенал», а з 2000 по 2004 рік захищав кольори іспанської «Барселони».

За національну збірну Нідерландів Марк провів 86 матчів й забив 17 голів.

Реклама Google

Читайте також: Нідерландська ковзанярка Ірен Вюст виграє золоті медалі на п'ятій поспіль зимовій Олімпіаді.

Telegram Channel