Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
«Російський коребаль, йди нах**, користуйтесь веслами»: грузинський буксир відмовила росіянам у паливі і буксуванню (Відео)

З нами весь світ!

Скріншот з відео.

«Російський коребаль, йди нах**, користуйтесь веслами»: грузинський буксир відмовила росіянам у паливі і буксуванню (Відео)

Корабля «послали за адресою», яка вже стала символічною цитатою боротьби українців із загарбником

Команда грузинського буксиру, після того як переконалась, що запит на їхню допомогу попросили росіяни, відмовились допомагати їм. А далі корабель «послали за адресою», яка вже стала символічною цитатою боротьби українців із російським загарбником.

Відео перемовин з’явився в соціальній мережі, передає ТСН.

Екіпаж Росії, так. Хлопці, ми відмовляємось від буксування і відмовляємось постачати ваш пароплав. З вами говорить старший помічник капітана з Грузії.

«Екіпаж Росії, так. Хлопці, ми відмовляємось від буксування і відмовляємось постачати ваш пароплав. З вами говорить старший помічник капітана з Грузії. Ми не будемо постачати ваш корабель. Російський корабель, йди нах**», - кажуть на буксирі.

У відповідь росіяни попросили, щоб без політики і як аргумент сказали, що в них закінчується пальне. На це отримали не менш оригінальну відповідь. «Якщо у вас закінчується пальне, використовуйте весла», - зазначили на буксирі і нагадала громадянам країні-агресора, що вони окупанти.

Нагадаємо, що прикордонники острова Зміїний, під час нападу на пропозицію російського корабля здатись, відповіли: «Російський коребель, йди нах...». Зазначалось, що хлопців після цього обстріляли і з ними зник зв'язок. Тоді на острові перебувало 13 прикордонників, їх вважали загиблими і присвоїли посмертно звання Героїв України. Пізніше російни оприлюднили відео, що нібито хлопців захопили в полон. Тож з'явилась надія, що наші прикордонники живі. Цю інформацію намагаються перевірити.

Останні новини війни: 

Реклама Google

 

Telegram Channel