Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
«Це не фейк, це мій син в українському полоні»: жителька Бурятії вийшла на пікет (Відео)

Матір впізнала сина на відео з полоненим росіянином.

Фотоколаж із сайту 24tv.ua.

«Це не фейк, це мій син в українському полоні»: жителька Бурятії вийшла на пікет (Відео)

«Я не хочу, щоб була війна»

В Улан-Уде жінка вийшла на одиночний пікет – розгорнула плакат «Ні війні» – після того, як дізналася, що її син контрактник Сергій Очиров перебуває в полоні в Україні.

Про це інформує «Українська правда» з посиланням на інтернет-журнал «Люди Байкалу».

Пряма мова Ірини Очирової:

«Я мати Сергія Очирова, якого вчора показували. Я не хочу, щоб була війна. Я хочу, щоб люди зрозуміли, що насправді це не фейк. Ось я його мама. Ось він мені зателефонував, я побачила це відео. Мені вчора всі почали писати: «А ви доведіть, що це не фейк». Та я нічого не хочу доводити. Я просто вам кажу – це мій син».

Повідомляється, що відео з полоненим 25-річним Сергієм Очировим, зняте українськими військовими, швидко поширилося бурятськими пабліками, багато хто вважав його фейком, але ролик побачила матір військового і підтвердила, що знято саме її сина.

Відео з полоненим 25-річним Сергієм Очировим, зняте українськими військовими, швидко поширилося бурятськими пабліками, багато хто вважав його фейком, але ролик побачила матір військового і підтвердила, що знято саме її сина.

Очиров служить у військовій частині станції Дивізіонна в Улан-Уде. Після строкової служби він став контрактником. Служить майже сім років. У лютому військового відправили на навчання до Білорусії – востаннє він зв’язувався із сім’єю 23 лютого.

За словами матері, він нічого не казав, що їх перекидають до України, мовляв, якби вона знала, куди його відправляють, змусила б звільнитися з армії.

На території України Очиров був водієм вантажівки, яка перевозила ракети. 28 лютого військовий потрапив під обстріл, отримав поранення у плече та потрапив у полон.

Читайте також у нас: «Еліна Світоліна знищила росіянку​».

Реклама Google

Telegram Channel