Курси НБУ $ 41.21 € 45.96
Кадиров пообіцяв по $500 тис. за «голови командирів українських націоналістів»

Кадиров також звернувся до керівництва Збройних сил і Служби безпеки України.

Фото LB.ua.

Кадиров пообіцяв по $500 тис. за «голови командирів українських націоналістів»

Глава Чечні заявив, що Зеленського «не врятують жодні бункери»

Глава Чечні Рамзан Кадиров пообіцяв нагороду у розмірі 500 тисяч доларів за голову кожного командира українських націоналістів. 

Про це Кадиров заявив у своєму телеграм-каналі, передає lb.ua.

Але чомусь ви більше злякалися бандерівців. Не бійтеся їх!

«Оголошується нагорода за голови командирів українських націоналістів: бандерівців, «Азова», дудаєвського батальйону шайтанів. Кажу це не як чиновник, а як доброволець від імені патріотів Росії, таких самих добровольців, які мають фінансові можливості і виявили бажання виплатити по 500 тисяч доларів за голову кожного командира», – повідомив він.

Кадиров також звернувся до керівництва Збройних сил і Служби безпеки України. За його словами, вони «мали розібратися в ситуації» і разом з російськими військовими «викинути нацистську шакалячу погань з території України».

«Але чомусь ви більше злякалися бандерівців. Не бійтеся їх! Поруч із російськими військовими вам не повинно бути страшно. Навпаки, ви тільки прискорите процес без втрат у лавах армії та мирного населення, без руйнування міст», – зазначив глава Чечні.

На думку Кадирова, президентові України Володимиру Зеленському слід зрозуміти, що «його не врятують жодні бункери». Український лідер «особисто відповідає за загибель українських солдатів», – вважає Кадиров. «Вихід із ситуації один – повне виконання умов російської сторони», – переконаний Кадиров.

Останні новини війни: 

Реклама Google

Telegram Channel