Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
Військовий психолог з Волині: «Рівень безглуздості наказів Путіна буде тільки зростати»

«Прогнозую йому такий самий фінал, як у Гітлера».

Фото із сайту lnu.edu.ua.

Військовий психолог з Волині: «Рівень безглуздості наказів Путіна буде тільки зростати»

Російський фюрер хоче покласти нашу країну в руїни

«Колись про аналіз поведінки божевільного Путіна напишуть наукові праці, як про Гітлера», – розповів в інтерв’ю «Лівому берегу» військовий психолог, експерт у сфері інформаційно-психологічних операцій і контррозвідувального захисту, уродженець Луцька Олег Покальчук.

«Чим більше наші будуть кошмарити (а потім гнати) москалів, а весь світ – множити їх на нуль в інших сферах, тим більше їхній вождь буде шаленіти і віддавати накази на тотальне знищення України і українців...

Путін хоче покласти нашу країну в руїни, щоб вона жила з гуманітарки ООН, і щоб в ній постійно стріляли різні групи одна в одну. Лишити постійно діючу громадянську війну. Те, що зараз думає читач про Путіна, і є діагнозом російського президента.

Путін хоче покласти нашу країну в руїни, щоб вона жила з гуманітарки ООН, і щоб в ній постійно стріляли різні групи одна в одну. Лишити постійно діючу громадянську війну.

Руйнування міської інфраструктури, вбивство мирних мешканців – це частина іншого сценарію, оскільки бліцкриг провалився. Його наші фахівці називають «афганським», хоча я сам для себе називаю його «сирійським», пам’ятаючи про долю Алеппо. Ну і тому, що на роль Асада (в «сирійському» варіанті назви сценарію) наче сунуть Януковича, та сама історія, як колись СРСР поставив свого Хафізуллу Аміна в Афганістані після вторгнення. Це, до речі, добра ілюстрація, яка показує, що у Путіна в мізках, наскільки він неадекватний...

Рівень безглуздості його наказів буде рости, і їхні виконання будуть приводити до поетапного краху усього угрупування. А це вже прямий клон гітлерівської ситуації, особливо в 1944-1945 роках. Я думаю, в нашому випадку фінал буде такий самий, з бункером».

Повний текст: dt.ua.

Читайте також у нас: «Андрій Шевченко: «Футболу для мене більше не існує».

Реклама Google

Telegram Channel