Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
«На вас мітка ганьби і гною. Ви сама у*біщна країна в світі», - український журналіст звернувся до росіян

Роман Вінтонів.

Фото Газета по-українськи.

«На вас мітка ганьби і гною. Ви сама у*біщна країна в світі», - український журналіст звернувся до росіян

Українці ніколи не забудуть росіянам те, що зробив Путін за їхньої мовчазної згоди

Про це сказав журналіст Роман Вінтонів, відомий як Майкл Щур, який зараз служить у Збройних силах України, пише «Газета по-українськи».

«Мене звуть Роман. Тиждень тому я ще був журналістом. Зараз я служу у ЗСУ. Я звертаюся до російських журналістів. Ваше мовчання - це згода з війною, яку розв'язав Путін. Ви принесли смерть до моєї країни.

Я - дуже ліберальна людина. І я з жахом зрозумів, що зараз мені подобається дивитися на смерть російських солдатів. Я хочу їхньої смерті. Ви напали на нас.

Ваша країна роззявила пащу, щоб проковтнути Україну. Але на цей раз ми були готові. І все що у вас вийшло з вашим відкритим ротом – це посмакати. Ми радісно вбиваємо ваших солдатів. Вони розлучили мене із сім'єю. У мене вже нема страху смерті. Його затьмарює бажання помсти. Я знаю, що на моє місце є сотня охочих. У мене - 100 життів. У вашого солдата одна.

Те, що робить Путін під вашу мовчанку, не забудеться ніколи. Тактика вашої російської армії – ховатися за спинами жінок і дітей. Це - не тактика. Це ганьба. Ви увійшли до історії як ганебна держава.

Сотні років найкращі уми Росії приносили світові користь. Література, фізика, хімія, математика. Але за останні 10 років ви просрали це все. Весь світ намагається уникати вас як проказу. Ви - прокажена держава.

Ваш герб вже став знаком ганьби. Вам вже соромно дивитись на свої паспорти. Ви вже соромитеся своєї країни.

Вас уже виключили із світового спорту, бізнесу, політики, культури через дії вашого президента.

Ви залишилися самі. Навіть Китай уже уточнив, що не є вашим союзником.

В очах кожного мешканця планети ви будете нацією-терористом. Символом ганьби, брехні, кровопролиття і терору. Нацією-мемом. Нацією, яка не вийшла. Фейлд нейшн. Над вами насміхатимуться століттями. Ви станете найганебнішою нацією у світі. Нацією, яка втратила глузд і готова завдавати каліцтва і собі, та іншим.

Подивіться на карті навколо Росії. Там немає жодної держави як ваша. Росія - останній довбой*б на карті світу.

На вас - мітка ганьби і гною. Ви вже - найстрашніша країна у світі. Вам не вдалося створити державу, яка може дати світові хоч щось. Ви лише відбираєте. Ваша держава вийшла з-під вашого контролю. Влада забороняє вам говорити, і ви мовчите. Забороняє збиратися разом, і ви не збираєтесь. Влада каже, що вам думати. І це ви думаєте.

Те, що зробив Путін за вашої мовчазної згоди, ми не забудемо ніколи. Весь світ нагадуватиме вам про це при кожній нагоді. Ви ніколи не зможете змити цю ганьбу. Це вже ваше нинішнє.

Але це лише початок. Чим довше ви мовчите, тим більше людей у ​​світі переконуються, що всі росіяни з Путіним заразом. Що ви схвалюєте його накази вбивати. У вас є всі шанси стати не лише ізольованою державою.

В очах кожного мешканця планети ви будете нацією-терористом. Символом ганьби, брехні, кровопролиття і терору. Нацією-мемом. Нацією, яка не вийшла. Фейлд нейшн. Над вами насміхатимуться століттями. Ви станете найганебнішою нацією у світі. Нацією, яка втратила глузд і готова завдавати каліцтва і собі, та іншим. Це - ваше майбутнє.

Бажаєте його уникнути? Подорослішайте бл*дь і поверніть контроль над вашою державою. Візьміть у руки себе. Візьміть до рук владу, яка вам і занедбає. Приведіть до тями кремлівських дідів і баб.

Ну. Або ви реально фейлд нейшн. І тільки силу і розумієте.

Слава Україні! Героям слава!», - звернувся журналіст.

Реклама Google

Telegram Channel