Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
Українські правоохоронці оголосили фашиста Газманова в міжнародний розшук

Цей нелюд підтримує війну в Україні.

Фото VADIM CHUPRINA .

Українські правоохоронці оголосили фашиста Газманова в міжнародний розшук

Про намір арештувати артиста заявила генеральний прокурор України Ірина Венедіктова

«Олег Михайлович Газманов, я до вас із новинами. Нічого особистого. У кожного, мовляв, своя робота. Хочу вас офіційно як український прокурор поінформувати про те, що український суд погодився з клопотанням українських прокурорів і дозволив заарештувати вас з метою доставки на територію України для обрання запобіжного заходу.

Українські прокурори добре усвідомлюют, що добровільно ви не з'явитеся до українського суду, та й на гастролі до нас у гості навряд чи збираєтесь. Тому ми змушені ініціювати процедуру оголошення вас у міжнародний розшук. Природно, закордонні тури – частина вашого творчого життя, але з цим рахуватися ми не зможемо, на жаль.

Я дуже хочу від імені всіх українців показати людяність наших органів прокуратури та судової гілки, які й займатимуться вашою справою, адже процес залучення особи до кримінальної відповідальності – процес змагальний. Чому це важливо – прошу вас не слухати провладних друзів та порадників, а отримати консультації у хороших юристів, яких у РФ, впевнена, достатньо. Бажано, звісно, ​​з міжнародним бекграундом. Вони не стануть вас вводити в оману і ви таким чином зможете реально оцінити стан своїх справ. Сенс один – щоб по-чесному.

Ми в Україні вважаємо, що офіцери (вони ж росіяни) сьогодні скоюють злочини в Україні. І так ми часто на суші, а вони часто на морі, і нам не зустрітися ніяк – тільки в суді», – написала генеральний прокурор у фейсбуці.

Ми змушені ініціювати процедуру оголошення вас у міжнародний розшук. Природно, закордонні тури – частина вашого творчого життя, але з цим рахуватися ми не зможемо, на жаль.

Останні новини війни: 

Усі новини російсько-української війни – тут. 

Реклама Google

Telegram Channel