Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
За відсторонення РФ від Інтерполу виступають вже низка країн

З нами весь світ!

Singapore - September 28, 2014: The International Criminal Police Organization, or INTERPOL, is an intergovernmental organization facilitating international police cooperation. It was established as the International Criminal Police Commission (ICPC) in 1923 and adopted its telegraphic address as its common name in 1956. The organization's headquarters is in Lyon, France. The organization maintains an Interpol Global Complex for Innovation (ICGI) in Singapore to act as its research and development facility.

Фото Imran Ahmed.

За відсторонення РФ від Інтерполу виступають вже низка країн

Вже п’ять країн Заходу виступають за те, щоб відсторонити Росію від участі в «Інтерполі» у зв’язку з її агресивною війною проти України

Як повідомляє «Європейська правда», про це заявила міністерка внутрішніх справ Британії Пріті Пател.

За її словами, за негайне припинення доступу Росії до систем організації виступають Британія, США, Канада, Австралія та Нова Зеландія. 

Дії РФ є прямою загрозою для безпеки людей і для міжнародної співпраці щодо застосування законодавства

«Разом з моїми колегами із США, Канади, Австралії та Нової Зеландії я сьогодні звернулася із закликом до «Інтерполу» і виконавчого комітету щодо рішення на цьому тижні, згідно з процедурами, негайно призупинити доступ Росії до його систем», - повідомила Пател.

«Дії РФ є прямою загрозою для безпеки людей і для міжнародної співпраці щодо застосування законодавства», - зазначила вона. 

Відсторонення Росії від систем «Інтерполу» може стати черговим кроком для її міжнародної ізоляції у зв’язку з агресією проти України.

Усі новини російсько-української війни – тут. 

Реклама Google

Telegram Channel