Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
«Тимощук? З такими українськими гнидами ворогів не треба»

«Ми прийняли 700 біженців. Львовом розвозимо обіди, намагаємося допомогти».

Фото із сайту footballua.tv.

«Тимощук? З такими українськими гнидами ворогів не треба»

Так емоційно прореагував на позицію уродженця Волині, почесного громадянина Луцька Анатолія Тимощука, який зараз працює у тренерському штабі російського «Зеніта» президент ФК «Рух» (Львів) Григорій Козловський

Президент «Руху» Григорій Козловський не очікував патріотичної позиції Олександра Алієва, Олександра Усика та Василя Ломаченка.

Усі вони записалися до тероборони та готові захищати Україну від агресії Росії, інформує sport.ua.

«Сашко завжди був нормальним хлопцем. Але він мене дуже здивував, адже він виріс, по суті, у Росії. Мене здивувало, що він справді виявився справжнім патріотом. Хай там інші патріоти себе покажуть, Тимощук той самий. Як то кажуть, з такими українськими гнидами і ворогів не треба».

«Здивували Усик та Ломаченко теж», – сказав Козловський.

Сашко Алієв завжди був нормальним хлопцем. Але він мене дуже здивував, адже він виріс, по суті, у Росії. Мене здивувало, що він справді виявився справжнім патріотом.

До речі, власник «Руху» розповів і про непросту ситуацію з біженцями після початку війни Росії проти України.

«Я зараз на території академії «Руху». Під час війни тут застрягли шість команд, що були на турнірі. До дітей приїхали батьки, тепер вони тут, облаштували їх».

«Частину своїх вихованців ми відправили до Польщі та Словенії, де клуби-партнери їх прийняли».

«Ведемо переговори, щоб ще низка клубів у Європі їх прийняли. Окрім дітей, ми прийняли 700 біженців. Львовом розвозимо обіди, намагаємося допомогти», – сказав Григорій Козловський.

Читайте також у нас: «Тимощук все ж виплатив аліменти своїй колишній дружині​».

Telegram Channel