Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
Луцьк отримав із Польщі новий і повністю оснащений автомобіль швидкої допомоги

обладнали машину за останнім словом техніки: температурні режими, відеокамери салону, монітори, точки подачі кисню, дефібрилятор.

Фото Луцька міська рада.

Луцьк отримав із Польщі новий і повністю оснащений автомобіль швидкої допомоги

Польська компанія WAS, що спеціалізується на встановленні медичного обладнання в автомобілі, подарувала Луцькій територіальній громаді швидку допомогу. За словами міського голови Ігоря Поліщука, котрий особисто оглянув презентований «Фольксваген», машина стане у стрій тільки-но пройде розмитнення, а це буквально, кілька днів

На одометрі «швидкої» усього 140 тисяч кілометрів пробігу. А її начинню позаздрять навіть столичні клініки. Для медичних потреб українців поляки обладнали машину за останнім словом техніки: температурні режими, відеокамери салону, монітори, точки подачі кисню, дефібрилятор.

Сьогодні доставили автомобіль, що буде використовуватися для потреб нашої міської дитячої поліклініки, адже наразі у Луцьку – багато дітей, які приїхали сюди разом з матерями, як біженці.

 

 «Хочемо подякувати польській компанії WAS за цей подарунок для нашого міста. Сьогодні доставили автомобіль, що буде використовуватися для потреб нашої міської дитячої поліклініки, адже наразі у Луцьку – багато дітей, які приїхали сюди разом з матерями, як біженці. Ми маємо реагувати на ці виклики.

 

 Хочу також подякувати Волинському об’єднанню Церков Євангельських Християн-Баптистів за те, що сконтактували нас із цією компанією, а також — депутату міської ради Роману Кравчук, що привіз сюди цей автомобіль.

Дуже вдячний, що сьогодні Польща підтримує наше місто та Україну в такі тяжкі часи», - розповів Ігор Поліщук.

 

 Благодійністю польська компанія WAS займається давно. Презентовані нею автомобілі є в багатьох українських містах, одначе числяться вони на балансі Збройних сил. А щоб техніка виконувала свої цивільні функції в межах окремо взятої територіальної громади — це вперше. 

 

 За статистикою, нині в Польщі з Україною співпрацює кожна п'ята велика компанія. А це не лише фінансова підтримка, а й обмін досвідом. І хоча до вирішення усіх вітчизняних медичних потреб ще далеко, завдяки небайдужості закордонних партнерів — половину справи уже зроблено.

 

Реклама Google

Telegram Channel