Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
Уже й Кадиров жаліється на бандерівців... Ура!

Собакам Кадирова – собача смерть!

Фото із сайту youtube.com.

Уже й Кадиров жаліється на бандерівців... Ура!

Мовляв повідомляють родичам солдатів про їхню смерть в Україні. «А вони ж живі...» Так, уже вічно живі

Українці дзвонять родичам солдатів-окупантів родом із Чечні та інформують їх близьких про смерть військовослужбовців росармії в Україні. Голові Чечні Рамзану Кадирову це не подобається, оскільки, на його переконання, вони нібито живі – але без зв’язку.

Про це інформую «Українська правда» з посиланням на РІА «Новости».

Він заявив, що казати родичам про смерть російського солдата «це мерзенні та низькі методи психологічного впливу».

Кадиров переконує, що номери мобільних телефонів цих родичів «бандерівські банди» знаходять нібито у відкритих базах даних, при цьому не уточнює, де саме в інтернеті опубліковано поіменний список складу військ, кинутих на війну в Україну з Чечні, та де вказані мобільні номери родичів цих військовослужбовців.

Важливо:

Українські бійці справді часто після вдалих боїв з ворогом збирають російські телефони, які знаходять у небіжчиків, та телефонують у Росію за номерами, які підписані у пристроях «мама» або «тато» – щоб повідомити людей про смерть їх сина в Україні при спробі окупації чужої країни.

Пряма мова Кадирова:

«Вони, використовуючи загальнодоступні бази телефонів, обдзвонюють родичів військовослужбовців і повідомляють їм про їхню (солдатів ) смерть. Звичайно, це неправда, але родичі часом не можуть додзвонитися до військовослужбовця, тому що він знаходиться на важливому завданні і не може використовувати стільниковий зв'’язок».

Деталі: Кадиров назвав повідомлення росіянам інформації про реальні втрати серед окупаційних військ «фашистськими методами».

Кадиров назвав повідомлення росіянам інформації про реальні втрати серед окупаційних військ «фашистськими методами».

Москва всіляко приховує масштаби втрат в Україні від населення РФ, оскільки і Володимир Путін, і більшість росіян очікували, що «військова операція» буде дуже швидкою та легкою. Але з 7 березня путінський наступ практично захлинувся, а за два тижні війни втрати Росії в живій силі склали близько 12 тисяч військовослужбовців (дані уточнюються), і багато ліквідованих окупантів дійсно були родом з Чечні.

Увечері 26 лютого стало відомо про розгром під Гостомелем підрозділу, який вважався в РФ елітним – 141 спеціального моторизованого полку військ Нацгвардії РФ імені Героя Росії Ахмат-Хаджі Кадирова. Генерал Магомед Тушаєв, який очолював його, був близький до голови Чечні Рамзана Кадирова. Тушаєва ліквідовано Збройними силами України.

1 березня Рамзану Кадирову довелося частково визнати втрати чеченської «гвардії» в Україні.

Читайте також у нас: «Окупанте, жалості просиш? Сумуєш? Кажеш: «Мамо, хочу назад»?».

Реклама Google

Telegram Channel