Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
Переговори з російською делегацією безперервно тривають у відеоформаті - Подоляк

Михайло Подоляк.

Фото: Укрінформ.

Переговори з російською делегацією безперервно тривають у відеоформаті - Подоляк

Переговори української та російської делегації безперервно тривають у відеоформаті

Про це радник керівника Офісу Президента України Михайло Подоляк повідомив у Твіттері, передає Укрінформ.

«Переговори з делегацією рф тривають безперервно у відеоформаті. Створено спеціальні робочі підгрупи. Позиції України визначені надзвичайно жорсткими попередніми директивами», – зазначив Подоляк.

Як повідомлялося, 28 лютого українська та російська делегації провели перший раунд переговорів у Білорусі та поїхали до своїх столиць для консультацій щодо подальших рішень. Як зазначав Подоляк, переговори між делегаціями були важкими, але без будь-яких обов'язкових ультиматумів.

«Створено спеціальні робочі підгрупи. Позиції України визначені надзвичайно жорсткими попередніми директивами», – зазначив Подоляк.

3 березня відбувся другий раунд переговорів між українською та російською делегаціями.

За словами радника керівника ОП Михайла Подоляка, українська делегація не досягла у переговорах з російською делегацією тих результатів, на які сподівалася. Водночас сторони досягли розуміння про спільне забезпечення гуманітарних коридорів для евакуації мирного цивільного населення, а також для доставки медикаментів та продуктів харчування до місць найбільш запеклих боїв з можливістю тимчасового припинення вогню на період, коли здійснюватиметься евакуація у секторах, де вона проводиться.

Українська делегація під час третього раунду переговорів із російською делегацією, який відбувся 7 березня, отримала позитивні результати в контексті логістики гуманітарних коридорів.

Читайте також: Показали, як Bayraktar знищив російську систему залпового вогню (Відео).

Реклама Google

Telegram Channel