Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
Оперативна інформація станом на 13 березня від міського голови Луцька (Відео)

Тримаймося!

Скріншот з відео.

Оперативна інформація станом на 13 березня від міського голови Луцька (Відео)

Попри одну з найтриваліших повітряних тривог, у Луцьку ніч минула спокійно. Наразі всі підприємства критичної інфраструктури працюють у штатному режимі

Про це повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук у ранковому зверненні.

Він нагадав, що цієї ночі була одна з найтриваліших повітряних тривог, яка для Луцька, на щастя, завершилася спокійно. Усі комунальні підприємства і установи працюють в штатному режимі, а тролейбуси поки що так само возять пасажирів безкоштовно.

На превеликий жаль, втрати аеродрому – критичні.

Він також повідомив, що внаслідок ракетного обстрілу Луцький військовий аеродором повнісню знищений.

«На превеликий жаль, втрати аеродрому – критичні. Знищені злітна смуга, вишка, командний пункт, вигоріли паливно-мастильні матеріали, знищений склад ПММ. Аеродром повністю непридатний для користування», – зазначив він.Нагадаємо, внаслідок авіаудару на луцькому військовому аеродромі загинуло четверо військових, ще шестеро отримали поранення.

Також Ігор Поліщук попросив, підприємців відновлювати свою діяльність.

«Все більше закладів, магазинів, кафе відкриваються. Дякую підприємцям, які відновлюють роботу, бо це важливо для економіки нашого міста і країни. Біженців у нас багато. Вони також хочуть поїсти, купити продукти, одяг. Тому хто має можливість – виходьте на роботу», – зазначив Ігор Поліщук.

Крім того, Луцький міський голова попросив лучан користуватися лише офіційними джерелами інформації і все перевіряти. Приміром, вчергове в Луцьку шириться інформація про те, що в Луцький військовий госпіталь начебто завезли військових з Києва і терміново потрібна кров. Насправді ця інформація не відповідає дійсності.

Детальніше дивіться у зверненні:

 

Останні новини війни:

Усі новини російсько-української війни – тут. 

Реклама Google

Telegram Channel