Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
Збройні сили Білорусі можуть напасти на Волинському напрямку, – Генеральний штаб ЗСУ

Вистоїмо!

Фото slovoidilo.ua.

Збройні сили Білорусі можуть напасти на Волинському напрямку, – Генеральний штаб ЗСУ

Поки кордони нашої області не порушені

Зберігається ймовірність безпосередньої участі збройних сил Білорусі у війні проти України на боці рашистських окупантів на Волинському напрямку. Про це повідомили у Генштабі. Також зазначили, що на Волинському напрямку противник наступальних дій поки не проводив. Військовим керівництвом Республіки Білорусь продовжуються заходи щодо посилення охорони кордону з Україною.

На Поліському напрямку противник визначеним складом сил утримує позиції в районі населених пунктів Поліське, Іванків, Липівка, Копилів, Мотижин, Бузова, Гореничі, Ірпінь, Синяк, Казаровичі та Сухолуччя.

«Ворогом проводиться повітряна розвідка військових та цивільних об’єктів на території України. На Поліському напрямку противник визначеним складом сил утримує позиції в районі населених пунктів Поліське, Іванків, Липівка, Копилів, Мотижин, Бузова, Гореничі, Ірпінь, Синяк, Казаровичі та Сухолуччя», – йдеться у зведенні.

Також зазначається, що на території Білорусі в районі Кулічиха, за 17 км від кордону України, ворог розгорнув базу ремонту та відновлення військової техніки.

Останні новини війни:

Усі новини російсько-української війни – тут. 

Реклама Google

Telegram Channel