Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
ЗСУ завдали удару по тиловому забезпеченню ворога – звіт Генштабу

Для прикриття вогневих позицій, розміщення озброєння та військової техніки російські загарбники використовують церкви.

Фото Генштаб ЗСУ.

ЗСУ завдали удару по тиловому забезпеченню ворога – звіт Генштабу

Стан та положення оборони залишились на попередніх позиціях

Збройні Сили України завдали нищівних ударів по тиловій інфраструктурі ворога, а саме польових базах і складах, з метою порушення системи логістичного забезпечення врожої армії на тимчасово зайнятих окупантами територіях України, повідомили в в ранковому зведенні у понеділок, 14 березня, в Генеральному штабі ЗСУ.

Нищівно били саме польових базах і складах, з метою порушення системи логістичного забезпечення врожої армії на тимчасово зайнятих окупантами територіях України.

Також за попередню добу Повітряні сили знищили чотири літаки, три вертольоти та безпілотних літальних апарати.

В окупантів основні зусилля були зосереджені на закріпленні та утриманні на раніше зайнятих рубежах, тому значних успіхів в них нема. При цьому для прикриття вогневих позицій, розміщення озброєння та військової техніки російські загарбники використовують релігійні об’єкти, тобто церкви.

«Морально-психологічний стан противника залишається на низькому рівні, що призводить до відмов військовослужбовців ЗС РФ виконувати накази командування», - зазначили в ЗСУ.

За даними розвідки, на території РФ в місті Бєлгород розміщено військовий табір Бєлгородської військової комендатури, де утримують російських військовослужбовців, які після лікування виписані зі шпиталів та чекають відправки у підрозділи. У цьому ж таборі перебувають військовослужбовці, які відмовляються від участі у бойових діях - з ними проводяться заходи досудового дізнання.

Читайте також:Французький активіст захопив віллу родички Путіна і має намір поселити на ній біженців з України (Відео)

Реклама Google

Джерело: Дзеркало тижня
Telegram Channel