Курси НБУ $ 41.23 € 44.77
Чергова брехня росії: українці їдуть до західних країн через київську владу

Звхідний корон України.

Фото ДПСУ.

Чергова брехня росії: українці їдуть до західних країн через київську владу

Українці тікають від війни і від смерті, які принесла на нашу землю росія. Горіть в пеклі, виродки рашистські!

Міноборони Росії, яка з 24 лютого веде відкриту війну проти України та обстрілює житлові квартали, заявило, що жителі України змушені йти до сусідніх країн нібито під тиском київської влади.

Про це пише РИА Новости з посиланням на Міноборони РФ, передає Українська Правда.

У російському міністерстві стверджують, що жителі України під тиском київської влади змушені йти до Польщі, Угорщини, Словаччини та Румунії, але нібито пропускну спроможність прикордонних переходів не забезпечено. Там також заявили, що в заторах на десятки кілометрів зібралися тисячі автомобілів, на піших переходах – стовпотворіння і тиснява.

У російському міністерстві стверджують, що жителі України під тиском київської влади змушені йти до Польщі, Угорщини, Словаччини та Румунії, але нібито пропускну спроможність прикордонних переходів не забезпечено. 

У Міноборони РФ стверджують, що деякі українці стоять у черзі по 2-3 доби, при цьому на пунктах пропуску не обладнані місця відпочинку, не організовано харчування та медичне обслуговування, біженці змушені фактично перебувати на вітрі та холоді, а багато з них із малолітніми дітьми.

При цьому, за інформацією Державної прикордонної служби України, черги перед пунктами пропуску із сусідніми державами на виїзд із України вранці 14 березня були майже відсутні, лише на пункті пропуску «Шегині» перебувало 30 атомобілів, при цьому черг із автобусів та пішоходів не було.

Нагадаємо, черги перед пунктами пропуску із сусідніми державами на виїзд із України вранці 14 березня були майже відсутні

Останні новини війни:

Усі новини російсько-української війни – тут.  

Реклама Google

Telegram Channel