Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
путін пропонує Україні стати такою, як Білорусь, – Лукашенко

“Я практично переконаний, що нам не доведеться воювати з Україною”.

Фото із сайту 112ua.tv.

путін пропонує Україні стати такою, як Білорусь, – Лукашенко

Президент росії володимир путін пропонує Україні такі речі, які відбуваються у Білорусі. Тобто Україна має стати такою, як Білорусь. Із певними нюансами

Про це йдеться в інтерв’ю самопроголошеного «президента» Баларусі Олександра Лукашенка японському телеканалу TBS, передає Дивись.інфо.

«Вона (Україна) не повинна мати ядерної зброї, не повинна загрожувати росії, вона не повинна забороняти людям, які живуть в Україні, розмовляти будь-якою мовою», – сказав Лукашенко.

Лукашенко розповів також, що Путін пропонує Зеленському «абсолютно прийнятний варіант договору» і що «росія у цій війні не програє».

«Ми не нападаємо на Україну, ми не бомбимо Україну, нас ніхто не просить цього робити»

Він знову пообіцяв, що «жоден білоруський солдат в Україні не воює». «Ми не нападаємо на Україну, ми не бомбимо Україну, нас ніхто не просить цього робити», – заявив Лукашенко.

При цьому Лукашенко пригрозив, що якщо Україна «продовжуватиме ескалацію» щодо Білорусі, то «ми відповімо». «Я практично переконаний, що нам не доведеться воювати з Україною», – додав він.

«Якщо ви думаєте, що путін нездоровий — він живіший за всіх живих. Він абсолютно адекватна і нормальна людина. Він як ніколи у формі», – заявив Лукашенко.

Читайте також: Лукашенко пригрозив Україні ядерним ударом, якщо ми не здамося путіну

Реклама Google

Telegram Channel