Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
«Зав'язувала очі братові шарфом мертвої матері»: Єфросиніна опублікувала записки дівчини, яка пройшла блокаду Маріуполя (Фото)

Ведуча опублікувала розповідь дівчини на своїй інстаграм-сторінці.

Фото ТСН.

«Зав'язувала очі братові шарфом мертвої матері»: Єфросиніна опублікувала записки дівчини, яка пройшла блокаду Маріуполя (Фото)

Ведуча, блогерка та пані посол ООН Маша Єфросиніна показала своїм підписникам в Instagram записки із щоденника українки, яка пройшла блокаду рідного міста

Зірка опублікувала сторінки зі щоденника, в яких дівчина Катя розповідає про те, як за три дні до евакуації на її очах померла мати. Там написано про те, як дядько Коля зловив голуба, якого їм довелося їсти, а потім усім стало погано. Як виносячи тіло матері цієї дівчинки, що вже почало розкладатися, той самий дядько Коля підірвався на розтяжці. Українка також розповіла, як зав'язувала маминим шарфом очі братові, щоб він не бачив усіх цих жахів...

Ви – пил! І давно помножені на нуль вашим бункерним упиром! «ідітьнахренізукраїни»

  • Усі новини російсько-української війни – тут. 

«І нехай вся мерзенна липка зомбована слиз, що сидить у моїх коментарях, прочитає це! Це, гади, моя вам відповідь на те, чому в нас стільки агресії до вас, і чому ми вас ненавидітимемо завжди! Чому ваші попаяні мізки смердять за життя затхліше, ніж трупи наших матерів! Чому все, що у вас є – це лайно замість душі. Ви знаєте, що, усвідомивши це, ви подохнете. Тому сидите та виливаєте його у вигляді ваших зю. Але ви – пил! І давно помножені на нуль вашим бункерним упиром! «ідітьнахренізукраїни», — написала Єфросиніна.

Останні новини війни:

Реклама Google

Telegram Channel