Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
Міноборони росії лякає, в якому місті вони можуть здійснити хіматаку

Фото – ілюстративне: galychyna.if.ua.

Міноборони росії лякає, в якому місті вони можуть здійснити хіматаку

Рашисти неодноразово вдавалися до інформаційних провокацій

У російському міністерстві оборони лякають, що буцімто українські спецслужби планують провести хімічну атаку в Первомайському, тобто росіяни приховують свої наміри застосування забороненої зброї.

Про це пише Українська Правда з посиланням на звернення речника російського міноборони Ігоря Конашенкова

«За підтвердженою інформацію, у місті Первомайський Харківської області українськими спецслужбами готується велика провокація із застосуванням отруйних речовин. На території виробничого об’єднання «Хімпром» співробітниками Служби безпеки України заміновано сховище зі 120 тоннами хлора. Це сховище планується підірвати для звинувачення росії в нібито створенні хімічної катастрофи, що спричинить загибель місцевих жителів», – 

Це сховище планується підірвати для звинувачення росії в нібито створенні хімічної катастрофи, що спричинить загибель місцевих жителів

Жодних доказів планування чи підготовки українськими спецслужбами такої провокації Конашенков не надав.

Російські окупанти неодноразово вдавалися до інформаційних провокацій, заздалегідь звинувачуючи протилежну сторону, аби приховати свою причетність до застосування забороненої зброї або скоєння військових злочинів. 

Востаннє російська влада звинуватила українських військових та західних журналістів, що це вони буцімто влаштувати різанину в Бучі, а не російські окупанти, які базувалися там впродовж усього березня.

Останні новини війни:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel