Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
Їздили танками по тілах, знущалися з жінок, – мер Ірпеня про жахіття окупації

Нелюди...

Фото pravda.com.ua.

Їздили танками по тілах, знущалися з жінок, – мер Ірпеня про жахіття окупації

Міські пабліки рясніють моторошними кадрами з колись квітучого передмістя столиці

Ірпінь – одне з перших міст, що піддались повномасштабному вторгненню РФ. Бої за передмістя столиці тривали цілий місяць, нині вулиці міста сильно зруйновані і всіяні тілами мертвих людей.

Ірпінський міський голова під час сьогоднішньої онлайн-конференції більше детально розповів про злочини російських окупантів у місті, передає УНІАН.

Загинули діти…. Загинуло багато чоловіків. Були нелюдські прояви, коли людей розстрілювали, а потім їздили танками по цих тілах.

«Є загиблі жінки і загиблі діти в районі тому, який був окупований – тих 30% міста. Коли ми звільнили, мені мешканці наші розповіли, що окупанти почали розділяти сім’ї, чоловіків забирали, а дітей і жінок залишали», – розповів Маркушин.

Зі свого боку чоловіків забирали на обмін з полоненими. Ті, хто окупантам не подобався або не хотів коритися – розстрілювали. 

Усі новини російсько-української війни – тут.

«Загинули діти….Загинуло багато чоловіків. Були нелюдські прояви, коли людей розстрілювали, а потім їздили танками по цих тілах, і тільки коли ми вигнали цю гидоту, ми змогли зібрати останки людей. Ми лопатами від асфальту віддирали тіла», – додав він.

Окрім убивств і знущань з жінок, російські загарбники нещадно грабували помешкання ірпінців. За словами Маркушина, вони вивозили усе, що тільки можливо: від пральних машин до жіночої білизни. 

Останні новини війни:

Реклама Google

Telegram Channel