Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
«Дим крематорію знову підноситься до небес з української землі»: рашисти діють, як колись нацисти в концтаборах

Волинь-нова

«Дим крематорію знову підноситься до небес з української землі»: рашисти діють, як колись нацисти в концтаборах

Рашисти спалюють убитих мирних українців у крематоріях в Маріуполі. Так робили нацисти в концентраційних таборах під час Другої світової війни

Росіяни день і ніч спалюють невинних людей, заявив глава Української греко-католицької церкви Святослав у щоденному воєнному зверненні, пише Газета по-українськи з посиланням на  пресслужба УГКЦ.

«Такого типу крематорії біля цивільних міст Європа бачила лише в часи Другої світової війни у Майданеку, в Аушвіці й інших відомих нацистських концтаборах. Дим крематорію знову підноситься до небес з української землі», - сказав він.

Росія хоче знищити український народ і повторює звірства, які чинили нацисти.

За його словами, незважаючи на все, Україна бореться. Більше того - Україна виборює право на життя. Не тільки для своїх дітей і свого народу, а право на життя і повагу до життя кожної людини в сучасному турбулентному світі.

«Сьогодні ми в Україні відзначаємо свято Благовіщення Пречистої Діви Марії, яке наша візантійська традиція називає початком нашого спасіння. Свято Благовіщення в час війни. Справді воно сьогодні є ключем, началом, тобто джерелом, спасінням українського народу від убивчої російської руки. В ці дні Україна і світ вкотре здригаються, відкриваючи воєнні злочини російського оккупанта», - зазначив Святослав.

Росія хоче знищити український народ і повторює звірства, які чинили нацисти, додав глава УГКЦ.

У Маріуполі на Донеччині запрацювали мобільні крематорії  окупантів. Вони поспішають позбутися тіл мирних українців, щоб світ не дізнався про те, що відбувалося в місті. До бригад, які спалюють тіла закатованих людей, залучили бойовиків з ОРДЛО.

 

Telegram Channel