Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
На Прикарпатті вручили повістку водію, який на повну гучність слухав музику та порушував спокій

Справедливо.

Фото 24tv.ua.

На Прикарпатті вручили повістку водію, який на повну гучність слухав музику та порушував спокій

Які часи – такі й покарання

У Коломиї чоловікові вручили повістку до військкомату за те, що він на повну гучність слухав музику, а також порушував спокій у місті.

Про це у своєму фейсбуці розповів міський голова Коломиї Богдан Станіславський. 

Чоловікові вже виписали постанову про адміністративне правопорушення. Бонусом він отримав повістку до військового комісаріату. о.

Напередодні містяни активно обговорювали водія. Він, зі слів очільника Коломиї, гучно слухав музику, а також хамив військовим. Згодом його зупинили поліцейські за порушення правил дорожнього руху та зухвалі дії.

Чоловікові вже виписали постанову про адміністративне правопорушення. Бонусом він отримав повістку до військового комісаріату. Наразі у місті вирішують, чи вилучати його автомобіль на потреби ЗСУ.

У час, коли наші захисники боронять Україну, негідно так поводитися. Це має бути попередженням для всіх, хто зараз дозволяє собі такі речі, – підкреслив Станіславський.

Раніше у Чернівцях затримали чоловіка, який запускав феєрверки. За порушення йому тако вручили повістку. Тож є імовірність, що дуже скоро він зможе проявляти свої піротехнічні навички на орках.

Останні новини війни:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel