Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
Позиції України на перемовинах з росією залежатимуть від успіхів на фронті, – Подоляк

Вистоїмо!

Фото Anadolu Agency.

Позиції України на перемовинах з росією залежатимуть від успіхів на фронті, – Подоляк

Ситуація на передовій визначатиме подальші результати перемовин з рф щодо припинення війни

Таку думку висловив радник голови Офісу президента та член української переговорної групи Михайло Подоляк, повідомляє пресслужба голови держави, передає ТСН.

І якщо в нас вийде вкотре довести там, що російська армія – це рудимент, безкорисний інститут, тоді ми отримаємо чудову можливість довести, що Росія як держава має припинити диктувати якісь умови у світі.

«Чи ми, чи вони мають здобути вагому перевагу на полі бою. Тільки після цього наші позиції в переговорній групі будуть суттєво посилені і, звичайно, ми отримаємо те, що потрібно Україні. Переговорна група точно не буде працювати всупереч тому, що відбуватиметься на полях битви. І точно не проти того, як бачить всю ситуацію президент Зеленський, а він бачить її набагато рельєфніше, – сказав радник керівника ОП.

Як зазначив Михайло Подоляк, найближчими тижнями варто чекати, як розгортатиметься ситуація на сході України.

«І якщо в нас вийде вкотре довести там, що російська армія – це рудимент, безкорисний інститут, тоді ми отримаємо чудову можливість довести, що Росія як держава має припинити диктувати якісь умови у світі», – наголосив радник керівника Офісу Президента.

Останні новини війни: 

Усі новини російсько-української війни – тут. 

Реклама Google

Telegram Channel