Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
Мама загиблого героя  Cергія Феоктистова принесла продукти для захисників України

Раїса Іванівна вирішила допомогти господиням, які готують продукти для солдатів.

Фото Лесі ВЛАШИНЕЦЬ.

Мама загиблого героя Cергія Феоктистова принесла продукти для захисників України

Ненька, яка виховала сина-патріота, долучилася до доброї справи

 Коли в Україну вторглася орда російських орків, у закладі дошкільної освіти «Казка» в Горохові хазяйновите жіноцтво закачало рукави й взялося готувати для наших захисників вареники, пиріжки та інші домашні ласощі. Деякі інгредієнти хазяйки приносили з дому, а решту продуктів разом із директоркою Інною Гайдою купували за свої кошти.

Дякували й тим людям, котрі також вирішили долучитися до цієї справи. Горохівчанка Наталія Степанюк віддала м’ясо, з якого вправні господині зварили смачну тушонку та передали її на передову.

Ось така смакота – на передову! Фото Лесі ВЛАШИНЕЦЬ.
Ось така смакота – на передову! Фото Лесі ВЛАШИНЕЦЬ.

 З українками, які в тилу дбають про тих, хто ціною власного життя захищає рідну землю, наша країна обов’язково переможе, а випадок, який зворушив працівниць «Казки» до сліз, ще одне тому підтвердження.

— Не перестаю молитися за синочків. Щоб усі повернулися додому. Свого ж, ви знаєте, вже ніколи з батьком не побачимо, — стиха промовила мати, передаючи продукти.

…До дитсадка поволі наближалася немолода жінка. В руках вела велосипед, на якому була сумка й чимала сітка з картоплею.

– Та це ж Рая Феоктистова! Чого це вона до нас? — впізнала горохівчанку вихователька Лариса Рудь, й товариство гайнуло на подвір’я.

– Чула, що ви готуєте для наших захисників, то зібрала вдома те, що мала. Привезла трохи картопельки, олійки, варення й банку вишень. Не перестаю молитися за синочків. Щоб усі повернулися додому. Свого ж, ви знаєте, вже ніколи з батьком не побачимо, – стиха промовила мати, передаючи продукти.

16 липня 2015 року Сергій Феоктистов залишив отчий дім, щоб захищати його й Україну. А 26 вересня він, 31–літній солдат, старший сапер інженерно–саперного взводу 43–го окремого мотопіхотного батальйону «Патріот», підірвався на міні поблизу смт Новгородське в Донецькій області. За ним не перестають тужити 71–річна мама Раїса Іванівна і 68–річний батько Олександр Олексійович, прикутий до ліжка горем і хворобою.

– Герої не вмирають! Лише мама із серцем, схожим на сонце, могла виховати такого сина, – вдячно казала Раїсі Феоктистовій практичний психолог ЗДО «Казка» Валентина Корецька.

Леся ВЛАШИНЕЦЬ.

Читайте також у нас: «У центрі профтехосвіти на Волині шиють «розгрузки» для воїнів і виготовляють протитанкові «їжаки»».

Реклама Google


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel