Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
Сніданок окупанта – каша з кавових зерен: показали, як росіяни харчувалися біля ЧАЕС

Орки варили чудернацьку кашу з кавових зерен.

Фото ДПСУ.

Сніданок окупанта – каша з кавових зерен: показали, як росіяни харчувалися біля ЧАЕС

російські окупанти не виділяються надзвичайними розумовими здібностями

Місяць проживання у «рудому» лісі це наочно довів. Але зараз у нас є можливість побачити побут військових країни-агресорки.

Про це розповіли і показали в Держприкордонслужбі. 

Так, прикордонники показали, що по собі залишили окупанти у «рудому» лісі. Мова не лише про купи сміття, а й про доволі чудернацькі страви.

російські загарбники добряче закопувалися у «рудому» лісі. Ба більше, мешкали вони у хатинах, з яких місцеві виїхали ще у 1986 році.

Українським військовим вдалося звільнити ЧАЕС від окупантів. Тож зараз наші прикордонники мали можливість обстежити територію, звідки прогнали загарбників.

Співробітники ДПСУ наочно переконалися, що російські загарбники добряче закопувалися у «рудому» лісі. Ба більше, мешкали вони у хатинах, з яких місцеві виїхали ще у 1986 році.

Особливої уваги заслуговують пікніки, які влаштовували військові. Вони не лише залишили по собі багато сміття, а й доволі цікаві гастрономічні знахідки. Наприклад, кашу з кавових зерен. Це, звичайно ж, сарказм, але він чудово підкреслює усю печерність окупантів.

Як гадаєте, це на них так радіація вплинула чи притаманна загарбникам розумова відсталість?, – поставили риторичне питання співробітники ДПСУ.

Особливої уваги заслуговують пікніки, які влаштовували орки 

 

 

 

 

Реклама Google

Telegram Channel