Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
Жорстоко били та вимагали горілки: росіяни увірвались до будинку 83-річної жінки

Окупанти знущалися над літньою жінкою.

Фото Facebook.

Жорстоко били та вимагали горілки: росіяни увірвались до будинку 83-річної жінки

Українка каже, що до окупації вона добре ставилась до росіян, а зараз вважає їх мародерами та ґвалтівниками

У Херсонській області в одному із сіл, яке було в окупації, російські вбивці знущались із 83-річної жительки. Вони били літню жінку та вимагали дати їм горілки та цигарок. 

Історію пенсіонерки, яка пережила окупацію розповіли в Оперативному командуванні «Південь».

Постійно шукала їм виправдання, після того що трапилося зі мною та моїми односельцями, з упевненістю можу сказати, російських людей не існує, це - нелюди.

Жінка розповіла, що вона все життя пропрацювала вчителькою початкових класів. Зараз живе у селі разом із паралізованим чоловіком. Вона загадує, що росіяни грабували та били людей, а те, чого не могли вивезти - трощили. 

«Коли окупанти ввійшли до мого будинку, один з них почав тріпати мене зі сторони в сторону, вимагав віддати йому горілку та цигарки. Не розумію, чому вони вважали, що ми її маємо. Я не думала що на старості років потерпатиму від таких знущань: тримали за шию, били по голові та по спині, дотепер моє тіло тремтить згадуючи той час», - каже потерпіла. 

  • Усі новини російсько-української війни – тут. 

Жінка зазначає, що до того, як до неї прийшли окупанти - вона вважала росіян нормальними людьми, проте зараз її думка кардинально змінилась. 

«Я - пенсіонерка і часто дивлюся новини, я бачила як російські солдати знущалися над нашим народом, але постійно шукала їм виправдання, після того що трапилося зі мною та моїми односельцями, з упевненістю можу сказати, російських людей не існує, це - нелюди, вбивці, ґвалтівники, справжні потвори, нічого людяного у них не має», - каже бабуся. 

Останні новини війни:

Реклама Google

Telegram Channel