Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
путін наважиться на бомбардування воронежа або москва вкотре згорить?

Будуть бомбити тепер своє.

Фото ТСН.

путін наважиться на бомбардування воронежа або москва вкотре згорить?

Міжнародний діяч Муаммар Каддафі наказав бомбити непокірні міста. І вже модель є, вона вигадана, сформульована, артикульована – бомбити Воронеж

Дуже реалістичний сценарій, коли регіони (росії – Ред.) намагатимуться вижити та намагатимуться проводити незалежну економічну політику, встановлюватимуть стосунки: Далекий Схід – з Японією, з Китаєм, передає 24 Канал.

Процеси вже почалися, я зовсім не відкидаю такої можливості, що путін, його оточення влаштовуватимуть каральні експедиції. Там для них може виникнути серйозна проблема – тоді, коли багато регіонів почнуть заявляти про незалежність, просто де-факто почнуть проводити незалежну економічну політику.

москва одного разу згоріла після такої навали. І пов'язано це було з тим, що вони – не полководці.

Тут уже, як за опричнини: Гірей наступає на Москву, а опричники одного полку не можуть зібрати. Притому, що їх було кілька десятків тисяч. Ґвалтувати боярських доньок та грабувати боярські маєтки – це із задоволенням. А захищати батьківщину, гинути – це вибачте.

  • Усі новини російсько-української війни – тут. 

москва одного разу згоріла після такої навали. І пов'язано це було з тим, що вони – не полководці. Ми ж бачимо це в Україні. Розумієте, грабувати, тероризувати, ґвалтувати – вони це можуть, вміють, роблять із задоволенням. Але якогось плану воєнного, стратегічного немає.

Ось МНСник у них є, Сергій Кужугетович Шойгу – мало схожий на Жукова, на полководця, який стратегічно мислить. Пограбувати – так. Або коли немає опору. А ось вести воєнні дії вони не вміють. Вони – бандити, терористи. Що з них питати?

Останні новини війни:

Реклама Google

Telegram Channel