Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
кремль відцурався медведчука: «не громадянин росії»

Медведчука напередодні ввечері затримала СБУ.

Фото СБУ.

кремль відцурався медведчука: «не громадянин росії»

У кремлі заявили, що голова політради партії «Опозиційна платформа – За життя» кум путіна медведчук не є громадянином росії, і вони не знають, чи хоче він участі рф у вирішенні його долі

Про це повідомив прессекретар путіна дмитро пєсков у коментарі російським журналістам 13 квітня, цитують ЗМІ рф, зокрема, РИА «Новости», передає «УП».

кремль подякував Медведчуку за «вирішення гуманітарних питань».

Пряма мова: «Що стосується обміну, про який із таким жаром, запалом, задоволенням заговорили різні діячі у Києві: Медведчук не є громадянином росії. Він не має жодного стосунку до спеціальної військової операції. Він є іноземним політичним діячем.

Ми взагалі не знаємо, чи хоче він сам якоїсь участі росії у вирішенні цієї пасквільної щодо нього ситуації».

При цьому пєсков зазначив, що кремль «безперечно стежитиме за долею медведчука, до чого закликає і європейських політиків, які так дбають про свободу слова, говорять про неможливість переслідування людини з політичних мотивів».

кремль подякував Медведчуку за «вирішення гуманітарних питань».

  • Усі новини російсько-української війни – тут. 

пєсков заявив, що медведчук, мовляв, «завжди виступав за мир і проти війни, ухвалив непросте рішення залишитися в Україні та брати участь у судилищі проти себе».

Більше того, нібито «ніякої військової операції в Україні не було б, якби в Києві враховували ідеї медведчука про нормалізацію відносин з росією», озвучив нове виправдання війні прессек путіна.

Останні новини війни:

Реклама Google

Telegram Channel