Курси НБУ $ 41.06 € 45.50
Індія відмовилася прийняти японський літак з допомогою для України

Індія підіграє у цій війні путіну?

Фото «Обозреватель».

Індія відмовилася прийняти японський літак з допомогою для України

За попередніми даними, причиною прийому рейсу було названо відсутність координації між державами

В Індії відмовилися приймати літак збройних сил Японії, на борту якого була гуманітарна допомога для України. 

Зазначається, що літак мав доставити гуманітарний вантаж, спрямований лінією комісаріату ООН у справах біженців. Про це повідомляє новинне агентство Kyodo.

За інформацією видання, питання прийому літака було врегульоване в Індії на робочому рівні, проте в останній момент влада змінила рішення. Вони аргументували таку позицію нібито недостатнім узгодженням питання.

Міністр оборони Японії Нобуо Кісі заявив, що Україні передадуть маски та костюми для захисту від хімічної зброї. Також країна відправить безпілотників у рамках підтримки України у війні з Росією.

Крім того, відомо, що на борту був гуманітарний вантаж, який з Індії планували перевезти до Польщі та Румунії, а потім до України.

Нагадаємо, міністр оборони Японії Нобуо Кісі заявив, що Україні передадуть маски та костюми для захисту від хімічної зброї. Також країна відправить безпілотників у рамках підтримки України у війні з Росією.

Як повідомляв OBOZREVATEL, Японія офіційно скасувала торговий статус Росії як країни «найбільшого сприяння». Причина – розв'язана нею війна проти України. Скасування торгового статусу стосується мит на весь російський імпорт, що дозволяє Токіо запроваджувати вищі мита на такі товари.

Останні новини війни:

Усі новини російсько-української війни – тут. 

Реклама Google

Telegram Channel